Πρεμιέρα με celebrities για την Μ. Τουμασάτου! Φωτογραφίες

Στο φιλόξενο πάντα θέατρο “Βεάκη” στήνεται μια “Ποντικοπαγίδα”, η οποία υπόσχεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον μας.
Ο λόγος για τη νέα θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, βασισμένη στο δυνατό έργο της Αγκάθα Κρίστι που έκανε χθες βράδυ πρεμιέρα, με πρωταγωνιστές τους: Μαριάννα Τουμασάτου, Γιάννη Αϊβάζη, Κάτια Νικολαΐδη, Όλγα Πολίτου και άλλους αξιόλογους ηθοποιούς.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz, ανάμεσά τους ήταν η Πέγκυ Ζήνα, η Μιμή Ντενίση, η Μαρία Κορινθίου, ο Stan, ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Δάνης Κατρανίδης, ο Κώστας Βουτσάς, η Μάρθα Καραγιάννη και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Η Ποντικοπαγίδα έκανε πρεμιέρα το 1952 στο West End του Λονδίνου, με τους Ρίτσαρντ Ατένμπορο και Σίλα Σιμ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και από τότε – εδώ και εξήντα χρόνια – εξακολουθεί να παίζεται ασταμάτητα. Η Ποντικοπαγίδα έχει παιχτεί σε όλο τον κόσμο με τεράστια επιτυχία και έχει μεταφραστεί σε πενήντα γλώσσες. Στην Ελλάδα πρωτοπαίχτηκε από τον θίασο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ το 1963 με τεράστια επιτυχία.

Η ίδια η Αγκάθα Κρίστι δεν περίμενε τέτοια επιτυχία. Στην αυτοβιογραφία της αναφέρεται μία συζήτηση ανάμεσα στην ίδια και σε έμπιστο φίλο της “Θα του δώσω 14 εβδομάδες το πολύ”, είπε ο φίλος της για να του απαντήσει η Κρίστι “Δεν πρόκειται να αντέξει τόσο, 8 εβδομάδες και αν”.
Δες φωτογραφίες:

Πέγκυ Ζήνα, Μιμή Ντενίση

Stan

Κάτια Δανδουλάκη

Λάκης Γαβαλάς

Πέγκυ Ζήνα με την μητέρα της

Γιάννης Αϊβάζης, Μιμή Ντενίση, Γιώργος Βαρδινογιάννης, Μαριάννα Τουμασάτου, Νάνστ Νικολαΐδου

Κώστας Βουτσάς με την αγαπημένη του Αλίκη και την Μάρθα Καραγιάννη

Μαρία Κορινθίου, Γιάννης Αϊβάζης

Κάτια Νικολαΐδου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Ελισάβετ Μουτάφη

Γιάννης Αϊβάζης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μανούσος Μανουσάκης

Ο Λάκης Κομνηνός με τον γιο του

Άγγελος Αντωνόπουλος, Γρηγόρης Βαλτινός με το γιό του

Read More

And More