Αλεξάνδρα Ούστα: Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της!

“Γενικότερα δε με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος. Οι άνθρωποι όμως αλλάζουν, αλλάζουν η διάθεση και η σκέψη μας… Και τώρα ναι, υπάρχει ενδιαφέρον. Είμαι πάρα πολύ καλά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη” λέει η Αλεξάνδρα Ούστα η όμορφη ηθοποιός και πρώην σύντροφος του αξέχαστου Σάκη Μπουλά η οποία μετά τη μεγάλη της απώλεια, δυόμισι χρόνια μετά το θάνατό του είναι πια έτοιμη να ξαναφτιάξει τη ζωή της λέγοντας το “ναι” στην πρόταση γάμου του συντρόφου της, Γιάννη Σαρακατσάνη, σύμφωνα με την Real Life

Το ζευγάρι είναι μαζί τον τελευτάιο ενάμισι χρόνο, εχουν κοινή αγάπη για το θέατρο και την υποκριτική ενώ διατηρούν και ο δύο χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή. Όσον αφορά στα επαγγελματικά της σχέδια η Αλεξάνδρα Ούστα ενώ βρίσκεται σε πολλές συζητήσεις δεν υπάρχει προς το παρόν κάτ ανακοινώσιμο. “Είναι γεγονός ότι όλοι περνάμε δύσκολα. Σαφώς είναι ένα πρόβλημα το ότι δεν γίνονται δουλειές στην τηλεόραση αλλά και αυτές οι λίγες που γίνονται, συνεχίζουν να είναι πρόβλημα, καθώς δεν πληρώνουν”.

Στο παρελθόν έχω κάνει και άλλου τύπου δουλειές, ακόμα και παράλληλα με την υποκριτική. Βεβαίως εφόσον χρειαστεί, θα κάνω και πάλι. Η ζωή είναι τέτοια που δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι.

Read More

And More