Αντώνης Ρέμος: Βόλτες με τα κορίτσια του στη Μύκονο! Video

Με τα κορίτσια του πέρασε το Πάσχα στη Μύκονο, λίγο πριν φύγει για τις συναυλίες του στην Αυστραλία ο Αντώνης Ρέμος. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο νησί των ανέμων μαζί με την μικρή Ελένη και την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ και έζησαν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

Τα τελευταία χρόνια, ο Αντώνης περνάει σχεδόν κάθε Πάσχα στο σπίτι που έχει στο νησί και φέτος βρέθηκε εκεί με την οικογένειά του, τον νονό της κόρης του Κωστα Πηλαδάκη, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και λίγους ακόμη φίλους. Στόχος αυτής της χρονιάς ήταν να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε με την οικογένειά τους και φυσικά την Ελένη που είναι η αδυναμία του.

Η 15 μηνών Ελένη έχει τον πρώτο λόγο στην καθημερινότητα του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ. Η κόρη του ζευγαριού έχε καταφέρει να κάνει και τους δύο να ξετρελαθούν. Δεν θα μπορούσαν, λοιπόν, να περάσουν τις άγιες αυτές μέρες χωρίς τη μικρή τους πριγκίπισσα.

Αν και δεν έχει κάνει ακόμα τα πρώτα της βήματα, πάντα ενθουσιάζεται με τις βόλτες και ειδικά όταν είναι στα σοκάκια της Μυκόνου. Η κάμερα του Mykonos live Tv “τσάκωσε” ολόκληρη την οικογένεια να κάνει βόλτες στα Ματογιάννια και να χαλαρώνει με την μικρή Ελένη.

Read More

And More