Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Ρομαντική απόδραση στη Βενετία λίγο μετά το γάμο τους [pics]

Για την Αθηνά Οικονομάκου και τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο οι αποδράσες συνεχίζονται. Η όμορφη ηθοποιός, που διανύει τον έκτο μήνα της πρώτης της εγκυμοσύνης, μαζί με τον επιχειρηματία έκαναν το περασμένο Σαββατοκύριακο το πρώτο τους ταξίδι μετά το γάμο τους. Μία απόδραση που είναι πολύ ξεχωριστή αφού σε λίγους μήνες θα έρθει στη ζωή τους και το πρώτο τους παιδί.

Το μεσημέρι της Παρασκευής έφτασαν στην όμορφη Ρώμη και στη συνέχεια βρέθηκαν στη Βενετία όπου και ήταν ο τελικός τους προορισμός.Τα ταξίδια είναι κάτι που αγαπούν και οι δυο πολύ και που χαρακτηρίζουν την σχέση τους από την αρχή της.

Η εγκυμονούσα Αθηνά αφού πέρασε την Πέμπτη σε φωτογράφιση για τα κοσμήματά της, πήγε σπίτι και ξεκίνησε το πακετάρισμα για το ταξίδι της, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα Instagram Stories της. Βέβαια, δεν σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα και αφού έφτασε στην όμορφη ιταλική πόλη.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που μοιράστηκε ξεχωρίζει αυτή μετην φουσκωμένη κοιλιά της που πλέον φαίνεται ξεκάθαρα και η κοινή της φωτογραφία με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Η ηθοποιός δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον επιχειρηματία, ως παντρεμένοι πια! Στη λεζάντα της εικόνας έγραψε πολύ τρυφερά λόγια για εκείνον.

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου από το ταξίδι τους στη Βενετία:

Read More

And More