BSB και Lynne: Βράβευση από το ΕΒΕΑ για την Αύξηση στην Απασχόληση

Στην εκδήλωση απονομής των «ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΕΒΕΑ 2017» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, ο Όμιλος B & F ΑΒΕΕ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ βραβεύθηκε για την Αύξηση στην Απασχόληση.

Ο όμιλος B & F ΑΒΕΕ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, με εμπειρία και γνώση 37 ετών, είναι σήμερα ένας από τους δυναμικότερους ομίλους στο χώρο της γυναικείας μόδας στην Ελλάδα, αποτελούμενος από δύο αλυσίδες καταστημάτων: BSB και Lynne.
Ο όμιλος τα τελευταία χρόνια έχει έντονη παρουσία διεθνώς καθώς δραστηριοποιείται σε 19 χώρες, ανάμεσα σε αυτές η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Ρουμανία και η Τουρκία.
Ο όμιλος B & F απασχόλησε την χρονιά που μας πέρασε σχεδόν 900 εργαζόμενους και σημείωσε αύξηση 39% από την προηγούμενη χρονιά, που όπως επισήμανε ο αντιπρόεδρος του ομίλου B & F, κ. Γιώργος Μπιθαράς, «είναι ένα πραγματικά πολύ εντυπωσιακό ποσοστό αύξησης το οποίο μας δημιουργεί επιπλέον αίσθημα υπευθυνότητας προς την κοινωνία και την χώρα μας».
Ο κ. Γιώργος Μπιθαράς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αυτή η διάκριση επιβραβεύει την αφοσίωση, τις επενδύσεις και το όραμα του ομίλου για εξωστρέφεια, παράγοντες που συντελούν στην βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών και έχουν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη του δικτύου και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Τέλος, ευχαρίστησε θερμά το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου και τους αφιέρωσε το συγκεκριμένο βραβείο.

Read More

And More