Charlize Theron – Sean Penn: Αγκαλιές και φιλιά στο κόκκινο χαλί, ένα χρόνο μετά το χωρισμό!

Πριν ένα χρόνο περπάτησαν αγκαλιά στο κόκκινο χαλί των Καννών και λίγο αργότερα ανακοίνωσαν πως αντί να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά χωρίζουν… Και τώρα η Charlize Theron και ο Sean Penn συναντήθηκαν ξανά στο 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες και το κλίμα σαν να ήταν λίγο περίεργο!

Ωστόσο, οι δυο τους έδειξαν πως οι μεγάλοι έρωτες δεν ξεχνιούνται και αντί να γυρίσουν ο ένας την πλάτη στον άλλον, ξεπέρασαν την αμηχανία τους, αγκαλιάστηκαν θερμά και φιλήθηκαν μπροστά σε όλους. Η αλήθεια είναι πως το πρώην αρραβωνιασμένο ζευγάρι δεν μπορούσε να μην μιλήσει καθόλου μιας και οι δυο Χολιγουντιανοί σταρ βρέθηκαν στο φεστιβάλ για την προώθηση της νέας ταινίας του Sean Penn “The Last Face”, όπου πρωταγωνιστεί η Charlize με τον Javier Bardem, την Adèle Exarchopoulos και τον Jean Reno, και στην οποία συμμετέχει και ο γιος του Sean Penn.

Και παρόλο που η ταινία δεν δέχτηκε και τις καλύτερες κριτικές, όλοι μαζί πόζαραν χαμογελαστοί στο φωτογραφικό φακό. Ο διάσημος ηθοποιός μάλιστα συνοδευόταν από την 25χρονη κόρη του Dylan και μετά την αγκαλιά και το φιλί της Charlize, προσπάθησε να είναι συνεχώς μαζί με τα παιδιά του και απέφυγε να βρίσκεται κοντά στην πρώην αγαπημένη του…



Read More

And More