Δέσποινα Βανδή: Συνδυάζει διακοπές και συναυλίες στην Κρήτη! [pics]

Τι κι αν το πρόγραμμά της είναι φορτωμένο, η Δέσποινα Βανδή ξέρει να συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση και με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της στην Κρήτη, ξεκίνησε και τις φετινές διακοπές της. Το summer tour με την Έλενα Παπαρίζου στην Κρήτη θα διαρκέσει τρεις ημέρες (19 έως 21 Ιουλίου) και η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται ήδη, από την Δευτέρα στο νησί και απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Αφού έκανε ένα διάλειμμα από τις live εμφανίσεις της και πήγε για ούζο με τις φίλες της (δες εδώ) η Δέσποινα Βανδή ετοίμασε βαλίτσες για το αγαπημένο της νησί. Μην ξεχνάς πως στην Ελούντα περνά κάθε χρόνο μέρος τον διακοπών της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παραδεχτεί πως η Κρήτη είναι ο επίγειος παράδεισός της.

Έτσι και από τη φετινή μεγάλη περιοδεία της με την Έλενα Παπαρίζου, δεν έλειψε η στάση στο όμορφο νησί. Οι δυο διάσημες ερμηνεύτριες θα τραγουδήσουν απόψε στο Ηράκλειο και αύριο και μεθαύριο θα βρεθούν στον Άγιο Νικόλα και το Ρέθυμνο.

Στο νησί, μάλιστα, οι συναυλίες τους έχουν γίνει ήδη το talk of the town, με πολλούς fans της Δέσποινας Βανδή και της Έλενας Παπαρίζου να περιμένουν με ανυπομονησία να τις ακούσουν.

Προς το παρον πάντως, η Δέσποινα δείχνει να απολαμβάνει τις λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης πριν το live, ανεβάζοντας στο Instagram στιγμιότυπα από τις διακοπές της. Και μπορεί ο καιρός, αυτές τις μέρες, να είναι συννεφιασμένος, το όμορφο αεράκι του νησιού, όμως, την έχει ανανεώσει.

Πρώτη μέρα διακοπών! Ηρεμία! #family #friends #crete #greece #island #dress #despinavandicollection

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Read More

And More