Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Βόλτα για δυο στα βόρεια προάστια!

Μπορεί τις καθημερινές το πρόγραμμα της Έλενας Ασημακοπούλου να είναι φορτωμένο, τα Σαββατοκύριακά, όμως, είναι αφιερωμένα στην οικογένειά της. Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται φέτος στην εκπομπή Namaste στο Epsilon και η μέρα της μοιράζεται ανάμεσα στο κανάλι και το σπίτι της και φυσικά τη φροντίδα… της μικρής Μαρία Ροζαρία.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε με τον αγαπημένο της Μπρούνο Τσιρίλο σε χαλαρή βόλτα στην Κηφισιά. Η κόρη τους -που σε λίγες μέρες θα κλείσει τα πέντε της χρόνια- έμεινε με τους παππούδες και έτσι το ζευγάρι κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο, να πάει μια βόλτα και να γευματίσει αγκαλιά!

Έχοντας ολοκληρώσει, μάλιστα, τις υποχρεώσεις του στην ομάδα του εξωτερικού που αγωνιζόταν, ο Μπρούνο επέστρεψε στην Αθήνα και την οικογένειά του και οι δυο τους είναι αχώριστοι. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής τώρα βλέπει πιο ενεργά το επάγγελμα του προπονητή με το οποίο θέλει να ασχοληθεί και περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά του, μέχρι να βρεθεί και πάλι στο γήπεδο!

Δες φωτογραφίες από τη βόλτα του ζευγαριού:

Read More

And More