Ελένη Φουρέιρα: Σέξι εμφάνιση στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2017! [pics]

Το θερμόμετρο στα ύψη για μια ακόμη φορά ανέβασε η Ελένη Φουρέιρα. Η αγαπημένη pop τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να λείπει από την Ημέρα Θετικής Ενέργειας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής για 12η συνεχόμενη χρονιά στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ.

Η pop queen εμφανίστηκε on stage με αποκαλυπτικό outfit σε πράσινο χρώμα μαζί με τον dj pitsi και ξεσήκωσε το κοινό. Τραγουδώντας μερικές από τις μεγάλες της επιτυχίες – που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν μαζί της οι φανς της- η σέξι Ελένη Φουρέιρα κέρδισε τις εντυπώσεις.

H pop queen @foureira και ο @djpitsi μοιράζουν Θετική Ενέργεια στο κοινό που τους αποθεώνει! #eimastethetikienergeia #AmitaMotion #PositiveEnergyDay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panik Entertainment Group (@panik_entertainment_group) στις

Η φετινή «Ημέρα Θετικής Ενέργειας» της Amita Motion ήταν και πάλι γεμάτη εκπλήξεις, μοναδικές συνεργασίες, φαντασμαγορικά live acts και πρωτότυπα διαδραστικά happenings και guest εμφανίσεις. Oι super stars NERVO και oι σαρωτικοί DVBBS μετά τις εμφανίσεις τους στα μεγαλύτερα dance festivals του κόσμου, προσγειώθηκαν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας για ένα ανεπανάληπτο show. Ενώ, στο πρώτο τους live performance, απολαύσαμε και τους The Players & The Starboys, τα δυο συγκροτήματα που αναδείχτηκαν από τον διαγωνισμό της Amita Motion “Back 2 Bands”.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More