Ελένη Μενεγάκη: Το ταξίδι στις Σεϊχέλες και η φωτογραφία από την Αθήνα!

Πρωτοχρονιά στις Σεϊχέλες, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισε να κάνει φέτος η Ελένη Μενεγάκη και διάλεξε να βρεθεί με την οικογένειά της (τις κόρες της και τον Ματέο Παντζόπουλο) στον εξωτικό προορισμό. Και φυσικά δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media.

Όπως ανέφερε πάντως η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, το πρωί της Δευτέρας, δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένος ο προορισμός της Ελένης. Οι συνεργάτες της ανέφεραν πως η παρουσιάστρια έφυγε πριν την αλλαγή του χρόνου με πτήση της Emirates με προορισμό το Ντουμπάι, όπου θα γινόταν και η μετεπιβίβαση για τον τελικό προορισμό της. Και ακούστηκε έντονα πως οι φετινές διακοπές της Ελένης προγραμματίστηκαν για τις Σεϊχέλες…


Η παρουσιάστρια, άλλωστε, λατρεύει τον ήλιο και τη θάλασσα και ήταν δεδομένο πως θα επέλεγε κάποιο εξωτικό θέρετρο από το να βρεθεί σε κάποιο χιονισμένο προορισμό.

Οι πρώτες φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram ήταν από το αεροδρόμιο, ενώ ακολούθησε εικόνα με γιορτινή διάθεση. Ωστόσο, δεν θέλησε να αποκαλύψει που βρίσκεται γι’ αυτό και το επόμενο post της ήταν μια γιορτινή φωτογραφία από τη φωτογράφηση που έκανε πριν ένα μήνα για το Down Town, με τη βοήθεια της Ρούλας Ρέβη.

#eleni #elenimenegaki @rrevi #celebration #athens

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @elenimenegaki στις

Read More

And More