Φαίη Σκορδά: Διαβάζει παραμύθια στους μικρούς της φίλους! Φωτογραφίες

Τι πιο όμορφο από το να περνάς ένα απόγευμα διαβάζοντας παραμύθια στα παιδιά; Έτσι, ακριβώς έκανε και η Φαίη Σκορδά το απόγευμα της Πέμπτης, που βρέθηκε στο Playmobil fun park και το πιο ζεστό χριστουγεννιάτικο παιδικό δωμάτιο παρέα με τους λιλιπούτειους φίλους της. Η γνωστή παρουσιάστρια που στηρίζει το Όραμα Ελπίδας και το πρόγραμμα προσφοράς της Playmobil… “Play and Give” δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση και ανέλαβε χρέη… αφηγητή!
Χαλαρή και χαμογελαστή με σύνολο BSB, η παρουσιάστρια του Ant1, αποχωρίστηκε για λίγο τα δικά της αγόρια (τον Γιαννάκη και τον Δημητράκη) και βρέθηκε στο γιορτινά στολισμένο παιδότοπο της Playmobil για μια εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά. Εκεί συνάντησε τους μικρούς θαυμαστές της και παρουσίασε το νέο παραμύθι που μιλούσε για τη δύναμη της προσφοράς και την… “πιο ωραία δουλειά του κόσμου”.

Ενθουσιασμένη, η Φαίη ανέβασε και ένα video στο Instagram γράφοντας: “Στο πιο ζεστό χριστουγεννιάτικο παιδικό δωμάτιο στο Playmobil Fun Park. Διαβάσαμε το νέο παραμύθι και μάθαμε για τη δύναμη της προσφοράς…”


Στην εκδήλωση βρέθηκαν εκτός από την Φαίη, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Στέλιος Χανταμπάκης με τον μικρό Μανωλάκη και η Χριστίνα Πολίτη.

Δες φωτογραφίες:

Φαίη Σκορδά

Δέσποινα Καμπούρη, Φαίη Σκορδά

Στέλιος και Μανώλης Χανταμπάκης

Χριστίνα Πολίτη

Δέσποινα Καμπούρη

Φαίη Σκορδά

Η ώρα για τα δώρα

Read More

And More