Φαίη Σκορδά: Όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες, στην πρεμιέρα της!

Με λίγες αλλαγές στο πλατό αλλά πολλές στην ομάδα του Πρωινού, έγινε χθες η πρεμιέρα με κεντρική παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά. Από το πλευρό της μπορεί να έλειπε ο σύζυγός της κι ο επί πολλά χρόνια συμπαρουσιαστής της Γιώργος Λιάγκας, αλλά εκείνη στάθηκε – όπως ήταν αναμενόμενο – πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής, έχοντας μια γλυκιά αμηχανία στο ξεκίνημα.

«Καλημέρα σας ομορφιές μου γλυκές! Καλωσορίσατε! Να πάρα μια ανάσα, οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες για όλους και για μας. Χαίρομαι πάρα πολύπου είμαστε μαζί, μας λείψατε. Φέτος θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε να περάσετε πολύ πολύ όμορφα. Ήθελα το χεράκι μου τώρα, αλλά τις κατέβηκα εντάξει τις σκάλες», είπε στην έναρξη της εκπομπής και κατευθύνθηκε στους συνεργάτες της.

Το TLIFE την συνάντησε στα διαλείμματα αλλά και μετά το τέλος της εκπομπής κι εκείνη πόζαρε με ανεβασμένη διάθεση, δείχνοντας έτοιμη να κερδίσει το φετινό στοίχημα. Μαζί της είναι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Λίτσα Πατέρα, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Σάσα Σταμάτη, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο Κώστας Τσουρός, η Μαντώ Γαστεράτου και η Τζένη Μελιτά και στην αρχισυνταξία παραμένει η Ελεάννα Τριφύδου.

Φέτος η Φαίη, ζήτησε μια χάρη από τους τηλεθεατές της… Να την στηρίζουν λίγο περισσότερο. Και όπως φαίνεται η επιθυμία της γίνεται πραγματικότητα, πριν να προλάβει ν’ ακουστεί. Το πλατό, είχε γεμίζει από θαυμάστριες που βρέθηκαν εκείν για να την στηρίξουν στην πρώτη δύσκολη αυτή μέρα και φυσικά εκείνη μίλησε μαζί τους και μοιράστηκε την χαρά της που ήταν δίπλα της.

Η Φαίη δίνει πάντα πολύ μεγάλη σημασία στη γνώμη του κόσμου κι έχει μάθει να δείχνει την ευγνωμοσύνη της σε όσους την στηρίζουν. Στο πλατό βρισκόταν και η μεγάλη της αδυναμία, ο πατέρας της, με τον οποίο ασχολιόταν σε όλη την εκπομπή. Η πρώτη δύσκολη μέρα, πέρασε λοιπόν και από σήμερα είναι έτοιμη να χαλαρώσει και ν’ αποδείξει ότι τα 14 χρόνια τηλεοπτικής εμπειρίας δεν είναι λίγα…


Οι πρωταγωνιστές του Μπρούσκο έκαναν ποδαρικό στην πρεμιέρα


Τα νέα μέλη της ομάδας: Κώστας Τσουρός, Μαντώ Γαστεράτου, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Τζένη Μελιτά


Σάσα Σταμάτη

Read More

And More