Η Eλένη Τσολάκη για τον γάμο της: “Ηταν η πιο όμορφη μέρα της ζωής μας!”

Ένας παραμυθένιος γάμος και όπως τον είχει ονειρευτεί η Ελένη Τσολάκη, πραγματοποιήθηκε χθες στο Island. H παρουσιάστρια του Alpha, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Παύλο Πετρουλάκη σε μια λαμπερή τελετή και στη συνέχεια ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι που μαζί με τους φίλους τους και τις οικογένειές τους, ξεφάντωσαν μέχρι το πρωί.

Η Ελένη Τσολάκη, που φέτος θα κάνει και ένα νέο βήμα τηλεοπτικά, ανέβασε πριν από λίγο μια φωτογραφία από τον γάμο της κι αγκαλιά με τον αγαπημένο της, περιγράφοντας τα συναισθήματά της κι ευχαριστώντας όλους όσους βοήθησαν στο να είναι αυτή η μέρα όπως ακριβώς την ονειρευόταν.

“Σας ευχαριστούμε για τις τόσο όμορφες ευχές σας για την πιο όμορφη και σημαντική μέρα της ζωής μας!!! Ήταν όλα μαγικά!!! Οι ευχές σας, ευχές μας για τον καθένα ξεχωριστά!!”

Σας ευχαριστουμε για τις τοσο ομορφες ευχες σας για τη πιο ομορφη κ σημαντικη μερα της ζωης μας!!!Ηταν ολα μαγικα!!!!Οι ευχες σας ευχες μας για το καθενα ξεχωριστα!! @esbokou εισαι η καλυτερη ολων κ το πιο υπεροχο πλασμα σ ευχαριστουμε τοσο πολυ για την αψογη διοργανωση @islandathensriviera ηταν ολα παραμυθενια @dimitrisskarmoutsos ευχαριστω για την υπεροχη τουρτα @konidi εφτιαξες το νυφικο των ονειρων μου!!!Τα φιλακαρακια μας που χαρηκαν με τη χαρα μας κ τα κουμπαρακια μας @chrysakalpaki @iosifmarinakis @maria_tsakiris που γεμισατε με αγαπη το γαμο μας!!!Ηταν η πιο ομορφη μερα της ζωης μας!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki) στις

Read More

And More