Ξεκίνησε η μάχη για την περιουσία του Prince!

Ξεκίνησε η μάχη για την περιουσία του Prince. Ο θρυλικός μουσικός αφήνει τεράστια περιουσία, αλλά η έλλειψη διαθήκης φαίνεται πως θα οδηγήσει σε κόντρα μιας και πολλοί είναι αυτοί που διεκδικούν μέρος της περιουσίας του.

Αυτή την εβδομάδα κατατέθηκε σε δικαστήριο της Μινεσότα η λίστα με την απογραφή της, δίνοντας μία γεύση για το ύψος της προσωπικής περιουσίας του Prince. Η λίστα, μάλιστα θα τεθεί σήμερα υπό την εξέταση του δικαστηρίου του Carver County, όπως μετέδωσε το Star Tribune, το οποίο και θα εξετάσει επί μέρους ζητήματα που έχουν προκύψει μεταξύ των οποίων και ο ορισμός κληρονόμων, καθώς ο διάσημος μουσικός δεν έχει αφήσει διαθήκη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο τραγουδιστής του «Purple Rain» είχε στην ιδιοκτησία του ακίνητα που η αξία τους ξεπερνάει τα 25 εκατ. δολάρια, επιπλέον διέθετε τραπεζικούς λογαριασμούς με καταθέσεις 110.000 δολαρίων και 67 ράβδους χρυσού που αγγίζουν τα 836.000 δολάρια.

Επίσης τα διαθέσιμα κέρδη της εταιρείας του NPG Music Publishing ξεπερνούν τα 1,3 εκατ. δολάρια, ενώ δεν υπολογίζονται οι μετοχές και τα ομόλογα που είχε στη διάθεσή του.

Τέλος, υπάρχει και μία σειρά από ακυκλοφόρητα τραγούδια, που δεν έχουν αποτιμηθεί, καθώς και άλλα προσωπικά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων: κοσμήματα, ο εξοπλισμός του στούντιο ηχογράφησης και τουλάχιστον μία ντουζίνα αυτοκίνητα.

Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More