Κατερίνα Καινούργιου: Πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μετά τον χωρισμό!

Μόνο αγάπη! Αυτό είναι το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου στην φωτογραφία που ανέβασε χθες βράδυ με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, να την έχει αγκαλιά και να της μυρίζει τρυφερά τα μαλλιά της. To ζευγάρι όπως φαίνεται είναι και πάλι μαζί, ερωτευμένο κι ευτυχισμένο και πήρε απόφαση να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του.

Χθες βράδυ, έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τον χωρισμό τους, στο Rock n Roll και στα γενέθλια της συνεργάτιδας της Κατερίνας, Φωτεινής Πετρογιάννη. Μαζί έφτασαν χέρι χέρι και η Κατερίνα, ντυμένη με total white look, δεν σταμάτησε να χαμογελά.

Η Φωτεινή σβήνει την τούρτα της, που η αλήθεια είναι εντυπωσίασε όλους τους καλεσμένους!

Η δημοσιογράφος μάλιστε ανέβασε και μια φωτογραφία στα social media, κάνοντας tag την Κατερίνα κια τον Βασίλη, γράφοντρας: Δεν ξέρω γιατί βγήκε έτσι η φωτό, πάντως είναι η τούρτα μου και είναι τέλεια! Thank you @maxperrychocolates

Το ζευγάρι λίγο πριν βρέθηκε στο εστιατόριο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στην Πλάκα, όπου δείπνησε ήρεμα και στη συνέχεια έφτασε στο Κολωνάκι. Δες την φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια και stay tuned για περισσότερες φωτογραφίες από το Rock n Roll!

Καλο βράδυ σε όλους !#onlylove
“Καλό βράδυ σε όλους!” #onlylove έγραψε η Κατερίνα…

Read More

And More