Κατερίνα Παπουτσάκη: Πότε κατάλαβε ότι ο Παναγιώτης ήταν ο άντρας της ζωής της!

Μόλις 20 ημέρες πήρε στην Κατερίνα Παπουτσάκη να καταλάβει πως ο Παναγιώτης Πιλαφάς είναι ο άντρας της ζωής της! «Το ήξερα από την αρχή πως ήταν “meant to be”» δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στη Σόνια Καζόνι για το περιοδικό People! Η όμορφη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και της τηλεόρασης μίλησε για την πρώτη γνωριμία της με το σύζυγό της, την αρχή της σχέσης τους, αλλά και την κοινή τους πορεία, παρουσιάζοντας μια ζωή σαν παραμύθι!

Η πρώτη γνωριμία τους
Η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη που αυτή την περίοδο μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στα γυρίσματα της σειράς «Παραμύθι Να Αρχινίσει», στις πρόβες για την παράσταση «Ολεάννα» και στις οικογενειακές υποχρεώσεις της, γνωρίστηκε με το σύζυγό της μέσω κοινών φίλων, όπως είπε: «Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω -από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά».

#σκεφτικουλα

A photo posted by Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) on


Τα πρώτα βήματα στη σχέση τους
Η λαμπερή Κατερίνα που με τον Παναγιώτη Πιλαφά έχει αποκτήσει το πιο πολύτιμο δώρο στη ζωή της, το γιο της Μάξιμο, περνούσε μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της όταν βρέθηκε στο δρόμο της ο Παναγιώτης! «Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση» ανέφερε στη συνέντευξή της και πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε να μιλάμε λίγο στο πάρτι και μου φάνηκε ενδιαφέρων. Μετά από τρεις ημέρες «τυχαία» πέρασε από το Trova, το μαγαζί του αδερφού μου. Τις επόμενες ημέρες πήγα εγώ στο Tranzistor, το μαγαζί μιας κοινής φίλης στου Ψυρρή και ο Παναγιώτης ήταν εκεί. Πιάσαμε την κουβέντα και μιλούσαμε τρεις ώρες. Εκεί καταλάβαμε ότι αυτό ήταν!».


Πώς μοιάζει τώρα η κοινή τους ζωή
Η επιτυχημένη ηθοποιός εξήγησε πως η οικογενειακή ζωή έχει τα γνωστά… σκαμπανεβάσματα, όπως όλες οι σχέσεις: «Φυσικά τσακωνόμαστε, αλλά μάλλον σπάνια. Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα το πω αμέσως όταν κάτι με ενοχλεί. Επειδή δεν θέλω να γίνομαι σπαστική, στην αρχή κρατιέμαι και στο τέλος ξεχειλίζουν τα όρια μου και τότε μπορεί να κάνω μπαμ. Αλλά δεν είναι οι άσχημοι τσακωμοί, που θα πεις βαριές κουβέντες. Αυτό είναι το σημαντικό. Υπάρχει σεβασμός. Δεν είναι σοβαροί κι οι λόγοι που τσακωνόμαστε, ούτε και συχνές οι διαφωνίες μας, έτσι φιλιώνουμε πολύ γρήγορα. Δεν μπορούμε να το κρατήσουμε, καταλήγουμε να γελάμε». Όσον αφορά τις διαφορετικές τους επαγγελματικές ιδιότητες: «Νομίζω πως είναι πάρα πολύ καλό που ο καθένας έχει το δικό του χώρο. Είναι μία καλή συνταγή να μην δουλεύεις στο ίδιο αντικείμενο με τον άνθρωπό σου, γιατί υποσυνείδητα, μπορεί να προκύψει κόντρα και ανταγωνισμός».

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα

Read More

And More