Κλέλια Πανταζή: Ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ένα τρυφερό love story ζει η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Κλέλια Πανταζή και ο αγαπημένος της Λευτέρης Τσάκαλος. Το ζευγάρι είναι full in love ζει το τελευταίο διάστημα μαζί και ήδη έχει ξεκινήσει να ετοιμάζει το γάμο του, που σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE θα γίνει το 2019.

Η Κλέλια Πανταζή -που πριν λίγο καιρό πάντρεψε την αδελφή της- θα ντυθεί νυφούλα το 2019 στο πλευρό του αγαπημένου της, που διευθύνει κατάστημα γνωστής αλυσίδας εστίασης στο Κεφαλάρι και σύμφωνα με το περιβάλλον της είναι πολύ χαρούμενη. Το ζευγάρι προσπαθεί μάλιστα να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, αλλά δεν κρύβει τον έρωτά του και το τελευταίο διάστημα οι επίσημες έξοδοι του διαδέχονται η μία την άλλη.

Οι πληροφορίες λένε ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε σε γάμο κοινών φίλων στη Μυτιλήνη και πως ο έρωτας ανάμεσά τους ήταν κεραυνοβόλος. Οι δυο τους ήδη μένουν κάτω από την ίδια στέγη από τον Οκτώβριο του 2016, με αποτέλεσμα να έχει ήδη δοκιμαστεί η σχέση τους και να έχουν συνειδητοποιήσει ότι ταιριάζουν απόλυτα! Και τώρα φαίνεται πως πάρθηκε η απόφαση για το γάμο τους.

“Είμαστε πολύ καλά μαζί και, ναι, σκεφτόμαστε τον γάμο, αλλά χωρίς πίεση χρόνου”, είχε αποκαλύψει η Κλέλια Πανταζή στην εφημερίδα Real Life.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η 31χρονη αθλήτρια της ρυθμικής, συνεχίζει να ασχολείται με το άθλημά της ως τεχνική σύμβουλος στον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, ενώ έχει και έντονη κοινωνική δραστηριότητα αφού βρίσκεται κοντά σε παιδιά που πάσχουν από ασθένειες. Ενώ, πρόσφατα είχε ντυθεί και νύφη και ανέβηκε στην πασαρέλα για καλό σκοπό.

Read More

And More