Lindsay Lohan: Η φωτογραφία που πόσταρε με τον Έλληνα επιχειρηματία, Ντένη Παπαγεωργίου!

Εδώ και καιρό γράφεται πως η Lindsay Lohan μετά από τον καβγά της με τον αρραβωνιαστικό της, επέστρεψε στη Μύκονο για τα μάτια του επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου. Εκείνος μάλιστα πρόσφατα δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του, πως είναι ζευγάρι.

Όπωςείπε ο επιχειρηματίας, αμφότεροι χώρισαν την ίδια περίοδο, εκείνη από τον Ρώσο μεγιστάνα Ιγκόρ Ταραμπάσοφ κι εκείνος από την 7ετή σχέση του. «Είμαστε καλά μαζί! Προσπαθούμε να μην φωτογραφιζόμαστε έξω χέρι – χέρι γιατί δεν είναι ωραίο για τους πρώην μας. Αλλά, κάποια στιγμή, δεν θα μπορούμε να το αποφύγουμε γιατί και εγώ και αυτή θέλουμε να χαρούμε τη ζωή μας. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από τους τοίχους», συνεχίζει ο Ντένης, ενώ διαψεύδει τις φήμες περί αρραβώνα, χαρακτηρίζοντάς τις «βλακείες».

Τέλος, ο επιχειρηματίας υποστηρίζει πως δεν ισχύουν όσα γράφονται για την Lindsay, ότι, δηλαδή, είναι καμμένη από τα ναρκωτικά, αλλά πρόκειται για μία πανέμορφη κοπέλα, με την οποία τον ενώνει… το σεξ, αλλά και το ότι είναι «ένας πανέξυπνος άνθρωπος, ρομαντικός και ενδιαφέρων και ποτέ δεν βαριέσαι μαζί της».

Χθες η Linsday ανέβασε μια φωτογραφία της με το Ντένη και στη συνέχεια την ανέβασε κι ο ίδιος. Φαίνεται πως θα την έχουμε πολύ συχνά στην Ελλάδα.

#goodtimes with #goodfriends #riva

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις


Γενικά η Μύκονος και η Δήλος θα της μείνουν αξέχαστες…

#tbt @ellenvonunwerth #mykonos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις

Thanks to #seeztravel

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις

Read More

And More