Lindsay Lohan: Το διαδικτυακό ξεκατίνιασμα, η απιστία του συντρόφου της και ο άγριος καυγάς τους! Βίντεο

Όλα έδειχναν πως αυτή τη φορά η Lindsay Lohan είχε βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του Egor Tarabasov και ο αρραβώνας τους είχε αλλάξει μια για πάντα τον παλιό “κακό” της εαυτό. Η διάσημη ηθοποιός όμως το διέψευσε πανηγυρικά στο πρόσφατο ταξίδι της στη Μύκονο όπου έκανε τρικούβερτο καυγά με τον Ρώσο μεγιστάνα. Παρόντες ήταν σε αυτόν και οι γονείς του. Αφορμή ήταν ένα “ύποπτο” μήνυμα στο κινητό του για να τους ακούσει όλο το νησί. Όσοι δεν τους άκουσαν στο νησί των Ανέμων, τα έμαθαν όλα στο διαδικτυακό ξεκατίνιασμα που ακολούθησε μετά την επιστροφή τους στις ΗΠΑ

Η Lindsay φροντισε να γράψει δημόσια ότι ο Egor την απάτησε και στη συνέχεια ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία, την παραπάνω, με το πρόσωπό του μουντζουρωμένο.

Στη δημοσιότητα όμως βγήκε και βίντεο που δείχνει το ζευγάρι να τσακώνεται άγρια και η χολιγουντιανή σταρ να φωνάζει στο μπαλκόνι του σπιτιού της στο Λονδίνο ουρλιάζοντας πως ο σύντροφος της επιχείρησε να την στραγγαλίσει.

Με επόμενη ανάρτησή της όμως στον λογαριασμό της στο instagram ζήτησε να τους αφήσουν να λύσουν τις διαφορές τους μόνοι τους.

Read More

And More