Marie Chantal: Σαββατοκύριακο με το γιο της Αχιλλέα και το νέο τους κατοικίδιο!

Κι αν αναρωτιέσαι πώς μπορεί να είναι ένα… πριγκιπικό Σαββατοκύριακο η Marie Chantal, η σύζυγος του Παύλου φροντίζει να σε ενημερώσει! Η Μαρί Σαντάλ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με εκείνην, τον αγαπημένο της γιο Αχιλλέα και το νέο τους κατοικίδιο, μια ασπρόμαυρη γάτα στο σαλόνι του σπιτιού τους!
Για την πολυάσχολη Μαρί Σαντάλ είναι όντως ένα.. τεμπέλικο πρωινό Σαββάτου μιας και ο χρόνος της μοιράζεται πάντα ανάμεσα στις επαγγελματικές της δραστηριότητες, τα ταξίδια και την οικογένειά της!


Ο 15χρονος Αχιλλέας ακούει μουσική παρέα με τη γάτα του, το νέο απόκτημα του σπιτιού ενώ η μαμά του ποζάρει μόνο δείχνοντάς μας τα παπούτσια της.


Το νέο απόκτημα της οικογένειας, αυτή η πανέμορφη γάτα, μπήκε στο σπίτι της οικογένειας πριν από 4 εβδομάδες και ήρθε να συμπληρώσει την παρέα των κατοικίδιων σκύλων που διαθέτουν.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρί Σαντάλ περνάει ποιοτικό χρόνο με το γιο της. Το περασμένο Σάββατοκύριακο τράβηξε μια φωτογραφία του Αχιλλέα να φτιάχνει pancakes υπό τις οδηγίες της… μαμάς!

Read More

And More