Μαρία Μπακοδήμου: Το πρωινό στη Μονμάρτη και τα λουκέτα των ερωτευμένων!

Εδώ και κάποιες μέρες, η Μαρία Μπακοδήμου βρίσκεται στο Παρίσι κι απολαμβάνει τις βόλτες στην υπέροχη ευρωπαϊκή πόλη αλλά και τις συναντήσεις με τον ξάδελφό της, Νίκο Αλιάγα. Η παρουσιάστρια άφησε για λίγο την Αθήνα και με αφορμή τον σχεδιασμό της νέας της κολεξιόν, βρέθηκε στην πόλη του φωτός για την εύρεση υφασμάτων, αφού θέλει να έχει τα καλύτερα.

Μπορεί τηλεοπτικά να τη βλέπουμε φέτος στο ΣΚΑΪ και στη θέση κριτή, του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, αλλά δεν αφήνει τη μεγάλη της αγάπη, που είναι τα ρούχα. Ωστόσο, μας κάνει να ζηλεύουμε με τις βόλτες της στο φθινοπωρινό Παρίσι, που όπως φαίνεται είναι και τυχερή και με τον καιρό που πέτυχε, αφού τέτοια εποχή συνήθως βρέχει.

Ένα πρωινό στη Μονμάρτη και τα λουκέτα των ερωτευμένων στο Σηκουάνα, ήταν αρκετά για να μας μεταφέρει στην υπέροχη πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Πρωινό στη Mονμαρτη ! #paris #morning #marymary #marymaryshop #fashion #fashionblogger #fashiondesigner #monmatre

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις

Σηκουάνα . Γεμάτα κλειδαριές τα κάγκελα που αφήνουν οι ερωτευμένοι #paris #travel #marymary #fashion #fashionblogger #fashiondesigner #marymaryshop

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις

Η Μαρία Μπακοδήμου, επιλέγει υφάσματα…

#Paris now Mascarpone and grapefruit tart @jeanimbert #dessert @restaurant_acajou #instaParis #marymary #marymaryshop #fashionblogger #travel #fashiondesigner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις

Read More

And More