Μαρίνα Πατούλη: Η μεταμφίεση για τις απόκριες, η αποκαλυπτική φωτογράφιση και ο… Γκλέτσος!

Αποκριάτικες μάσκες άλλαξε η Μαρίνα Πατούλη και μίλησε στα Καλημερούδια για όλα! Η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου δεν μασά τα λόγια της και απαντά σε όλους και για όλα…

“Δεν θα πήγαινα στο Dancing γιατί δεν έχω χρόνο! Θεωρώ ότι ο σύζυγός μου δεν θα είχε πρόβλημα αν πήγαινα εγώ στο Dancing. Είναι κοινή επιλογή ότι κάτι τέτοιο δεν θα μας εξέφραζε”, αποκάλυψε μιλώντας για το ενδεχόμενο να την δούμε κάποια στιγμή στην τηλεόραση.

Ωστόσο, η κα Πατούλη, όσο κι αν έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών λέει κατηγορηματικά “όχι” σε αποκαλυπτική φωτογράφιση. “Δεν θα έκανα ποτέ μια αισθησιακή φωτογράφιση, δεν με εκφράζει. Δεν συνάδει με τον ρόλο που έχω τον εκπαιδευτικό και τον ρόλο μου στην κοινωνία. Με εξιτάρει η πρόκληση αλλά είμαι συντηρητικός άνθρωπος”.

Τέλος, μίλησε και για τον Απόστολο Γκλέτσο και τη δήλωσή του πως έχει πάει με άντρα και ανέφερε: “Είμαστε ενήλικες και συνειδητοποιημένοι άνθρωποι να κάνουμε τις δηλώσεις μας δημόσια. Καθένας από μας είναι υπεύθυνος και για τις πράξεις του και για τα λόγια του. Οι επιλογές κανενός δεν πρέπει να κρίνονται”.

Δες το video του zappit:

Δες περισσότερα τηλεοπτικά video στο zappit.gr

Read More

And More