Ο Robert Pattinson κάνει βόλτες στην Ακρόπολη! [pics]

Και ναι είναι αλήθεια! Ο Robert Pattinson βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα και μάλιστα εχθές ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε κατά την επίσκεψή του στην Ακρόπολη. Ο χολιγουντιανός σταρ ήρθε στην Αθήνα, προκειμένου να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας «Good Time», η οποία θα γίνει σήμερα το βράδυ. Φυσικά το TLIFE θα βρίσκεται εκεί και θα σε ενημερώσει για ό,τι συμβαίνει στην κινηματογραφική πρεμιέρα του γοητευτικού ηθοποιού.

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας, στις 23 Νοεμβρίου, από την Feelgood Entertainment, o Robert Pattinson βρίσκεται στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Good Time». Η ταινία, ένα ξέφρενο αγωνιώδες θρίλερ έχει αποσπάσει ήδη διθυραμβικά σχόλια, με τους κριτικούς κινηματογράφου να υποκλίνονται στην περίτεχνη ερμηνεία του Pattinson και να τον τοποθετούν στις προβλέψεις τους για τα φετινά βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.
Λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα, όμως, ο Robert αποφάσισε να κάνει λίγο τουρισμό και να δει τα σημαντικά αρχαιολογικά μνημεία της Αθήνας. Ο διάσημος ηθοποιός ξεναγήθηκε χθες στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και μάλιστα ήταν συνοδευόμενος από τον ελληνικής καταγωγής παραγωγό Τέρι Ντούγκας.

Δες τις φωτογραφίες:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη I Support Pattinson (@isupportpattinson) στις

Read More

And More