Παντρεύεται τελικά η Eva Longoria!

Το δις εξαμαρτείν λένε… αλλά η Eva Longoria φαίνεται πως το έχει ξεπεράσει και πάει για τον τρίτο γάμο. Ναι, η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της Jose Baston μες στον Δεκέμβρη και ετοιμάζεται να κάνει ένα μεγάλο… μεξικάνικο γάμο!
“Ακόμη θυμάμαι τη μαγεία του αρραβώνα. Και χειροκροτώ τον σύντροφό μου για το πόσο μοναδική ήταν εκείνη η στιγμή. Τώρα μιλάμε για ένα μεγάλο μεξικάνικο γάμου που θέλουμε να κάνουμε”, αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός στο America’s Today breakfast show. Όσο για την πρόταση γάμου; Έγινε στις διακοπές του ζευγαριού στο Ντουμπάι, ενώ ο γάμος -σύμφωνα με την Eva- θα είναι πολύ χαλαρός και μακριά από αγχωτικά προγράμματα.

Βλέπεις η πρωταγωνίστρια των “Desperate Housewives”, έχει παντρευτεί ήδη δυο φορές. Το 2002 ως το 2004 ήταν παντρεμένη με τον Tyler Christopher και από το 2007 ως το 2011 με τον Tony Parker.

Τώρα, όμως, θέλει όλα να είναι διαφορετικά. Αυτό που θα είναι grande όμως, θα είναι σίγουρα το νυφικό της από τα χεράκια της καλής της φίλης… Victoria Beckham!

Read More

And More