Rihanna: Ο δισεκατομμυριούχος σύντροφός της ήταν παντρεμένος με μία σπουδαία γυναίκα! [pics]

H Rihanna το τελευταίο διάστημα ζει τον έρωτα στο πλευρό του δισεκατομμυριούχου Σαουδάραβα, Hassan Jameel. Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου έξι μήνες και προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, αν και ο φωτογραφικός φακός τους είχε “τσακώσει” σε άκρως διαχυτικές στιγμές του σε πισίνα, στην Ισπανία. Η Rihanna και ο μεγιστάνας της Toyota ερωτοτροπούσαν μέσα στο νερό, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω τους.

Σήμερα, η εφημερίδα The Sun αποκαλύπτει πως ο επιχειρηματίας και αντιπρόεδρος της οικογενειακής επιχείρησης Abdul Latif, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, υπήρξε παντρεμένος με μια από τις σπουδαιότερες γυναίκες της Τέχνης στη Μέση Ανατολή, την Lina Lazaar. Ο γάμος τους, βέβαια, έληξε, αρκετό χρόνο πριν γνωρίσει την σταρ της ποπ.
Η Lina Lazaar είναι κριτικός τέχνης, με ειδικότητα στη σύγχρονη τέχνη και έχει οργανώσει αρκετές μεγάλες εκθέσεις σύγχρονης τέχνης στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή, ενώ έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της Τυνησίας στην 57η Μπιενάλε Τέχνης της Βενετίας. Χαρακτηριστικό είναι πως το όνομα της βρέθηκε στη λίστα με τις «Top 10 Most Influential Women in Middle Eastern Art».
Σύμφωνα με την The Sun, οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2012 σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Opera House στο Παρίσι. Όμως, μετά από κάποιο διάστημα έγγαμου βίου αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Τόσο ο Hassan, όσο και η Lina έχουν προχωρήσει στις ζωές τους, αφού και η κριτικός τέχνης έχει νέο σύντροφο.

Read More

And More