Rising Star: “Ξύλο” μεταξύ κριτών στα Duels! Στα παρασκήνια του νέου trailer του Ant1 [pics,vids]

“Λίγο χαμόγελο βρε παιδιά”, λέει ο Γιώργος Λιάγκας και μαζί με την Καλομοίρα και τους τέσσερις κριτές του Rising Star: Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, Χρήστο Μάστορα και Κώστα Μακεδόνα γύρισαν ένα ανατρεπτικό trailer για τα Duels του παιχνιδιού που ξεκινούν.

Μετά τη δύσκολη μάχη και το “ξύλο” που έπεσε για να φτιαχτούν οι ομάδες, οι κριτές πόζαραν στο φακό και μας χάρισαν στιγμές γέλιου… Τι έγινε όμως πίσω από τις κάμερες;


Η βασίλισσα των social media του Rising Star, Καλομοίρα φρόντισε να ανεβάσει στο Instagram, video από τα παρασκήνια, αλλά και φωτογραφίες από όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες…


Μάθε τι είναι τα Duels

Οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν με επιτυχία τα “Live Auditions” χωρίστηκαν ήδη σε 4 ομάδες και ο κάθε κριτής ανέλαβε από μία. Οι τελικές ομάδες απαρτίζονται από 16 διαγωνιζόμενους η κάθε μία.

Στα 4 live επεισόδια των “Duels”, θα δούμε έναν διαγωνιζόμενο από κάθε ομάδα να «μονομαχεί» τραγουδιστικά με διαγωνιζόμενο αντίπαλης ομάδας. Όποιος διαγωνιζόμενος εκ των δύο καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων περνάει στην επόμενη φάση του προγράμματος.


Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 21.00 παρακολουθούμε live το 1ο επεισόδιο των “Duels” στις 21:00, στον ΑΝΤ1 με την πρώτη “κόντρα” μεταξύ της ομάδας του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα, κατόπιν επιλογής του Αντώνη Ρέμου στο 6ο live, ως ο τελευταίος επιλαχών στην κλήρωση για τον πρώτο σχηματισμό των ομάδων.

Ο πήχης ανεβαίνει και η συνέχεια του μουσικού talent show είναι γεμάτη προκλήσεις για τους κριτές και τις ομάδες τους. Γι΄ αυτό, η δική σας συμμετοχή είναι πιο σημαντική από ποτέ! Μείνετε συντονισμένοι και ψηφίστε live μέσω της εφαρμογής “Rising Star Greece” τα αγαπημένα σας «μουσικά αστέρια».

Read More

And More