Σοκάρει η Λάουρα Νάργες: “Δέχτηκα σωματική βία σε σχέση μου και δεν έφυγα”

“Δέχτηκα σωματική βία σε σχέση μου και δεν έφυγα”, αποκάλυψε η Λάουρα Νάργες μιλώντας στο περιοδικό You και τον Γιάννη Μπέζα. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και ανέφερε: “Αν έχει γίνει μία φορά θα ξαναγίνει σίγουρα και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη…”
Στην ερώτηση αν έχει δεχτεί βία σε σχέση, δήλωσε: “Κατά μία έννοια νομίζω ναι. Σωματική βία στο παρελθόν. Έκανα το λάθος και δεν έφυγα αμέσως…”, και συμπλήρωσε για τις γυναίκες που μένουν σε έναν γάμο ή σε μία σχέση με βία επειδή αγαπάνε πολύ έναν άνθρωπο… “Νομίζω δεν είναι μόνο η αγάπη αλλά και η συνήθεια γιατί πιστεύεις ότι: ήταν η πρώτη φορά, ίσως ήταν και η τελευταία! και θα σταματήσει αυτό. Πιστεύω ότι οι γυναίκες ζουν με αυτή την ελπίδα. Αλίμονο, δεν τις κατηγορώ καθόλου, αλλά αν έχει γίνει μία φορά θα ξαναγίνει σίγουρα και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη…”, είπε.

/

Παράλληλα, αποκάλυψε πως εκείνη έχει δεχτεί δυο φορές βία, μέχρι να αποφασίσει να φύγει και εξομολογήθηκε: “Δεν έχω χαστουκίσει άντρα σε τσακωμό, κάτι τασάκια, νομίζω έχουν φύγει”.
Διάβασε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί!

Read More

And More