Τατιάνα Στεφανίδου: Το μέρος που θα ήθελε να βρίσκεται αντί για το γραφείο!

Μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου να συνηθίζει να φέρνει την… Άνοιξη στο γραφείο της, αλλά φαίνεται πως η διάθεση παραέγινε καλοκαιρινή. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος λατρεύει τα λουλούδια και μάλιστα, τον τελευταίο καιρό δεν χορταίνει να απαθανατίζει εικόνες από ανθισμένα φυτά και φύση, ενώ φροντίζει στο πολύ κομψά διακοσμημένο γραφείο της να υπάρχει πάντα ένα βάζο με όμορφα άνθη!

Σήμερα, ξεκινώντας από το σπίτι για τη δουλειά και το γραφείο της στο ΄Εψιλον μας έδειξε πού θα ήθελε να βρίσκεται. Και δεν ήταν κάτι άλλο εκτός από μια υπέροχη παραλία με καταγάλανα νερά. “Όταν είναι Πέμπτη και η διάθεση σου θέλει αυτό! Αλλά είσαι στον δρόμο προς το γραφείο! Καλημέρα σας!”, έγραψε στη λεζάντα της.

Το Σαββατοκύριακο πάντως πλησιάζει και η Τατιάνα σίγουρα θα φροντίσει να κάνει μια όμορφη εξόρμηση με την οικογένειά της. Κι αν όχι ξέρει πολύ καλά τις όμορφες γωνιές της Αθήνας και πού να βρεθεί ώστε να περάσει μοναδικές στιγμές. Άλλωστε πολλές φορές μοιράζεται σημεία που την εντυπσιάζουν στην πόλη, καθώς κάνει τις βόλτες της.

Όταν είναι Πέμπτη και η διάθεση σου θέλει αυτό! Αλλά είσαι στον δρόμο προς το γραφείο! Καλημέρα σας!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Χθες μας έδειξε ένα από τ’ αγαπημένα της κτίρια στην Αθήνα

Καλημέρα από τις όμορφες γωνιές της Αθήνα μας #athens #downtown

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Read More

And More