To κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι διάσημη ηθοποιός που στενοχωρήθηκε επειδή δεν εμφανίστηκαν οι καλεσμένοι στη γιορτή της!

Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και ξέρει να επιλέγει τις δουλειές που συμμετέχει με επιτυχία. Ο λόγος για την όμορφη Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία χθες είχε την ονομαστική της γιορτή, αφού τη λένε Γεωργία, αλλά λίγοι το γνωρίζουν.

Η αδερφή της Ντορέττα όμως, η όμορφη αεροσυνοδός αδελφή της που έχει φιλοξενηθεί στον τύπο επειδή εργάζεται κοντά στα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, έκανε την αποκάλυψη μέσα από τα socia media και της ευχήθηκε με την παραπάνω φωτογραφία, που είναι στην παιδική της ηλικία και λίγο στενοχωρημένη.

“Σαν σήμερα του Αγίου Γεωργίου πριν από πολλά πολλά χρόνια…Έβαλε τα αγαπημένα της ρούχα “Nafplion Greece” και περίμενε τους φίλους της να της ευχηθούν.Δυστυχώς λίγοι γνωρίζουν πως πίσω από το Γιούλικα κρύβεται το “Γεωργία” και οι καλεσμένοι εκείνη τη μέρα δεν εμφανίστηκαν…Η Γιούλικα δεν έχασε το γέλιο της όμως αντιμετώπισε τη στιγμή με ωριμότητα όπως κάνει πάντα στη ζωή της άλλωστε. Η φωτό από εκείνη τη μέρα…Νομίζω 1985.”, έγραψε στη λεζάντα της.

Η Ντορέττα έχει μεγάλη αδυναμία στην αδερφή της και ποστάρει πολλές φορές για εκείνη. Η Γιούλικα φυσικά έκανε repost την φωτογραφία.

Με την μαμά της και την αδερφή της

“Σαν σήμερα του Αγίου Γεωργίου πριν από πολλά πολλά χρόνια…Έβαλε τα αγαπημένα της ρούχα “Nafplion Greece” και περίμενε τους φίλους της να της ευχηθούν.Δυστυχώς λίγοι γνωρίζουν πως πίσω από το Γιούλικα κρύβεται το “Γεωργία” και οι καλεσμένοι εκείνη τη μέρα δεν εμφανίστηκαν…Η Γιούλικα δεν έχασε το γέλιο της όμως αντιμετώπισε τη στιγμή με ωριμότητα όπως κάνει πάντα στη ζωή της άλλωστε.Η φωτό από εκείνη τη μέρα…Νομίζω 1985. #nameday #sister #Youlika #Georgia #child #waiting #bestWishes #ΧρόνιαΠολλά #alwaysHereForYou #LoveYouToTheMoonAndBack #haircut #playmobilStyle #hehe #babySister #1985 #onceUponAtime #throwBack #moodOfTheday #πολύχρονη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Herouvim Doreta-Elisa Skafida (@madame_dodo) στις

Read More

And More