Το σέξι κορίτσι του Jason Derulo άναψε φωτιές στο Μεξικό! Φωτογραφίες

“Φωτιά” στις παραλίες του Μεξικού έβαλε το σέξι κορίτσι του τραγουδοποιού Jason Derulo. Ο γνωστός καλλιτέχνης που βρίσκεται στην κορυφή των charts με τα τραγούδια “Talk Dirty”, “Stupid Love” και “Wiggle” (όπου έχει συνεργαστεί με τον Snoop Dog) βρέθηκε με την καλλονή σύντροφό του σε εξωτικό προορισμό.

Ο λόγος για την ηθοποιό Daphne Joy που βρέθηκε στην παραλία με αυτό το μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη. Οι καμπύλες της αποκαλυπτική και η ηθοποιός που ξεφεύγει από τα κλισέ των αδύνατων μοντέλων, έκανε τους παπαράτσι να τρελαθούν.

Και αν αναρωτιέσαι που μπορεί να έχεις ξαναδεί αυτό το κορίτσι… να σε ενημερώσω πως συμμετείχε στην τελευταία ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής. Η Dafne ήταν ανάμεσα στις πέντε γοργόνες που συνάντησε ο Jack Sparrow στην ταινία “Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά”.

Η 29χρονη σταρ επιβεβαίωσε πριν λίγο καιρό τη σχέση της με τον τρία χρόνια μικρότερο σύντροφο της Jason. Πριν τον Jason είναι για χρόνια σχέση με τον 50 Cent με τον οποίο έχει αποκτήσει και έναν πανέμορφο γιο τον 3χρονο Sire Jackson.

Δες φωτογραφίες:



Read More

And More