Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.07.2010 | 10:35

Χ.Δάντης: "Η Τοπάζη μου στέρησε το παιδί μου"!

Χ.Δάντης: Η Τοπάζη  μου στέρησε το παιδί μου!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Σχετικά με τα όσα έχουν υποθεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με την διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του Φλώρα Θεοδώρου, ο Χρήστος Δάντης ξεκαθαρίζει τους λόγους για τους οποίους της ζήτησε να αφήσει το σπίτι που μένει όλο αυτό το διάστημα. Δηλώνει πως της είχε στείλει το εξώδικο διότι εκείνη δεν τήρησε την συμφωνία που είχαν από τον περασμένο Αύγουστο. "Βρίσκομαι να κινδυνεύω να μου πάρει το σπίτι η τράπεζα", δηλώνει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και σημειώνει ότι ο πατέρας της Φλώρας ήθελε να αγοράσει το σπίτι που έμενε το πρώην ευτυχισμένο ζευγάρι.

Σχετικά με τους λόγους που το πάλαι ποτέ αγαπημένου ζευγαριού, χώρισε ο Χρήστος Δάντης λέει ότι τα προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση τους αλλά και οι καθημερινοί τσακωμοί τους ήταν οι λόγοι που τους οδήγησαν στο χωρισμό. "Δεν περνούσαμε καλά με τη Φλώρα. Διαπίστωσα τελικά ότι είχαμε τεράστιες διαφορές ως ιδιοσυγκρασίες". Μάλιστα, δεν διστάζει να κάνει έναν απολογισμό για τη σχέση του, ομολογώντας ότι έχει μετανιώσει για το γάμο του μαζί της. 

Άλλη μια σχέση του Χρήστου που είχε απασχολήσει τα media, ήταν ο γάμος του με την Κατερίνα Τοπάζη. Καρπός του τότε έρωτά τους είναι ο γιός τους Χριστόφορος. Οι δικαστικές διαμάχες του με τη δεύτερη σύζυγό του, είναι κάτι που όπως παραδέχεται τον έχει ταλαιπωρήσει πολύ.

Σήμερα, ένα από τα πράγματα που απασχολούν περισσότερο τον Χρήστο είναι η δυσκολία στην επικοινωνία που αντιμετωπίζει με το γιό του, αφού έχει ακολουθήσει την μητέρα του στην Αμερική.  "Σημασία για μένα έχει η τρέχουσα κατάσταση με το παιδί μου, όπως και το γεγονός ότι μου το στέρησε για το καλοκαίρι. Είναι καλό να στερείς σ'ένα παιδί την επικοινωνία με τον πατέρα του;" αναφέρει ο Χρήστος Δάντης.   

Σήμερα διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του με την τωρινή σύντροφό του Τζένη, αφού περιμένουν να γεννηθεί το παιδί τους τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Σχετικά με τον ερχομό του ν΄΄εου του παιδιού λέει χαρακτηριστικά "Αρκεί να σου πω, πως από τότε που το μάθαμε είμαι κυριολεκτικά σαν χαζός".
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10