Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.09.2010 | 17:31

Γιατί μπήκε η Lady Gaga και η Beyonce στο βιβλίο Guinness;

Γιατί μπήκε η Lady Gaga και η Beyonce στο βιβλίο Guinness;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Κάθε χρόνο η αρμόδια επιτροπή για το βιβλίο Guinness αποφασίζει ποια πρόσωπα από την περασμένη χρονιά έχουν όλες τις προυποθέσεις για να μπουν στις σελίδες του. Έτσι έγινε και φέτος! Μάλιστα η έκδοση πωλείται ήδη στα καταστήματα για όσες θέλουν να την βάλουν στην συλλογή τους.

Από το πασίγνωστο βιβλίο με τα ρεκόρ, όσον αφορά τον χώρο της μουσικής, δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα ονόματα της Lady Gaga και του πρόωρα χαμένου Michael Jackson. Κέρδισαν μια θέση στα ρεκόρ ως η γυναίκα και ο άνδρας που αναζητήθηκαν περισσότερες φορές στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τα αρχεία του Google.

Η εκκεντρική star πήρε και με μία ακόμη διάκριση, αυτή της "Μακρύτερης Παραμονής Στα Charts της Μεγάλης Βρετανίας Όλων Των Εποχών". Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν αυτό των Oasis με 154 εβδομάδες.

Στις σελίδες του βιβλίου μπήκε και το ζευγάρι Jay-Z και Beyonce, ως το "ζεύγος με τις περισσότερες απολαβές", καθώς η κοινή τους περιουσία μέχρι τον Ιούνιο του 2009 άγγιζε τα 122 εκατομμύρια δολάρια.

Τέλος, Miley Cirus με 29 εμφανίσεις στο Billboard Hot 1000 κατέκτησε την διάκριση "έφηβη με τις περισσότερες εμφανίσεις στα charts".

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10