“Αποκόλλησαν το πρόσωπο από το κεφάλι της” δηλώνει η μητέρα της 15χρονης που βρέθηκε σε κώμα

Τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως από τις έρευνες που συνεχίζονται με τον μυστηριώδη τραυματισμό της 15χρονης στην Πάρο δικαιώνουν την τραγική μητέρα που από την πρώτη στιγμή φώναζε ότι η κόρη της έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεση ενός μανιακού

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή γενετικό υλικό που ανήκει σε άντρα βρέθηκε στα ρούχα και στο σώμα της 15χρονης κοπέλας που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο.

“Αντί για το πρόσωπο του παιδιού μου είδα μια μάσκα από αίμα. Το πρόσωπό της είναι διαλυμένο, καθώς έχει αποκολληθεί από το κρανίο. Ο λαιμός της δεν ξεχωρίζει από το σώμα της”, δήλωσε η μητέρα της άτυχης κοπέλας, στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

“Γύρω από τα βράχια και σε απόσταση 20 πόντων, υπήρχαν αμέτρητες πιτσιλιές από τα αίματα. Ένας τρελός κυκλοφορεί ελεύθερος την ώρα που το παιδί μου χαροπαλεύει στην Εντατική. Θέλω να τον πιάσουν, να τον αντικρίσω και να μου πει γιατί χτύπησε τόσο πολύ το παιδί μου. Δεν είναι ατύχημα, όπως βιάστηκαν κάποιοι να δηλώσουν”, περιγράφει για τη στιγμή που αντίκρισε το παιδί της κακοποιημένο στα βράχια της Χρυσής Ακτής.

Read More

And More