Π. Αναστασοπούλου: “Θα ήθελα να έχω ήδη οικογένεια και παιδιά!”

Για τη γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν, το όνειρό της να κάνει οικογένεια και την καριέρα της μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Μιλώντας αρχικά για τη γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει, η ίδια δήλωσε στο περιοδικό “Λοιπόν” το εξής: “Ο μπαμπάς μου δεν έχει μιλήσει ποτέ για μένα. Είχε γίνει το εξής απαίσιο: Με τον μπαμπά μου έχω μία ιδιαίτερη σχέση. Ρωτάω πάντα τη γνώμη του για ό,τι κι αν κάνω. Όταν έγινε η φωτογράφιση που μας προέκυψε γυμνή, “δέσαμε” ωραία με την φωτογράφο, ένιωσα άνετα και έγινε. Του τηλεφώνησα και του είπα: “Έγινε αυτό, άμα θες, την ακυρώνω κιόλας”. Μου είπε: “Όχι παιδί μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα”. Μετά άκουσα ότι είπα “ο πατέρας μου μου είπε να κάνω γυμνή φωτογράφιση”! Εκεί πήρα τηλέφωνο και έγινε σύστριγκλο, όπως καταλαβαίνεις”.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο του γάμου και της οικογένειας, η Πηνελόπη ανέφερε: “Θέλω να παντρευτώ με την κανονική έννοια του όρου, με τη σύνδεση. Να συνδεθώ με έναν άνθρωπο για πάντα, να βάλω τον εαυτό μου σε διαδικασία να είμαι πιστή και να είναι ο σύντροφός μου η οικογένειά μου. Δεν με ενδιαφέρει το πανηγύρι”.
Τέλος, στην ερώτηση αν θέλει να γίνει μανούλα, η γνωστή ηθοποιός απάντησε το εξής: “Αυτό που μου λείπει είναι ότι θα ήθελα να έχω ήδη οικογένεια και παιδιά. Δεν είμαι μικρή, 34 χρονών είμαι, πότε θα κάνω; Δουλεύω πάρα πολύ γιατί δεν έχω παιδιά, αν είχα θα δούλευα λιγότερο. Θα κάνω παιδιά και θα τα μεγαλώσω εγώ, όχι κάποιος άλλος. Δεν έχει νόημα το παιδί να μεγαλώσει με την νταντά ή τη γιαγιά του”.

Read More

And More