Με γαλλικό μανικιούρ και διαμαντένια σκουλαρίκια κυκλοφορεί ο πατριός τη Kim Kardashian! Πόσο κοντά βρίσκεται στην αλλαγή φύλου;

Όλα τα ‘χουμε δει από τον Bruce Jenners, τώρα απαθανατίστηκε και με γαλλικό μανικιούρ! Στην τελευταία του βόλτα στo Μalibu, ήταν με διαμαντένια σκουλαρίκια και lip gloss.

O 65χρονος πρώην Ολυμπιονίκης, έπινε τον καφέ του, φορώντας ένα αθλητικό ζακετάκι με γυαλιστερό μεγάλο φερμουάρ.
Αν κι έχει έναν χρόνο που χώρισε με την μητέρα των Kardashians, Kris Jenner κι ετοιμάζεται να βγει το διαζύγιό τους, φορούσε την βέρα του.

/

Ο πατέρας των Jenners και πατριός των Kardashians, εμφανίστηκε και τον Οκτώβριο με ροζ μακινιούρ. όταν ρωτήθηκε η Kris Jenner αν μεταμορφώνεται ο πρώην σύζυγός της σιγια σιγά σε γυναίκα, απάντησε: “Αυτά είναι ανοησίες. Τα λένεαπό το 1970.”

/

Ωστόσο, πολλές είανι οι πηγες που λένε πως ο Bruce τώρα που χώρισε, είναι έτοιμος να ωρει τον εαυτό του και γίνει αυτό που πάντα ήθελε. “Στόχος του είναι να μοιάζει όσο πιο πολύ σε γυναίκα και να ζει όπως όλες οι υπόλοιπες”, λένε διάφοροι από το περιβάλλον του. “Πάλευε πολύ καιρό με τα συναισθήματά του, αφού ένιωσε σαν γυναίκα μέσα του”, συνεχίζουν.

Ο καιρός θα δείξει…

Read More

And More