Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.09.2014 | 13:20

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Νέα δικαστική διαμάχη για τα περιουσιακά τους!

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Νέα δικαστική διαμάχη για τα περιουσιακά τους!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Άγριες διαστάσεις φαίνεται πως έχει πάρει η δικαστική διαμάχη μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου για τα περιουσιακά τους στοιχεία. Οι οικονομικές απαιτήσεις του διευθυντή Προγράμματος του ANT1 από την πρώην σύζυγό του, την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, αφού βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να χάσει το σπίτι όπου διαμένει μέχρι σήμερα με τα τρία παιδιά της.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα από το “Πρώτο Θέμα”, ο Γιάννης Λάτσιος κατέθεσε νέα αγωγή εναντίον της παρουσιάστριας, με την οποία της ζητά την πώληση της βίλας στα Μελίσσια (όπου μένει τώρα η Ελένη με τα τρία τους παιδιά) με πλειστηριασμό διεκδικώντας το 25% της αγοραστικής του αξίας, όσο δηλαδή και το μερίδιο που του αναλογεί!
 
Η δικαστική αντιπαράθεση των δυο πρώην συζύγων έχει ξεκινήσει από το 2013 κι ενώ είχε προηγηθεί η έκδοση του συναινετικού διαζυγίου τους δυο χρόνια πριν.

 
Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως του πρότεινε να γράψουν το σπίτι στα τρία τους παιδιά, ώστε να μην αλλάξουν περιβάλλον. Εκείνος όμως το αρνήθηκε και της ζήτησε τον πλειστηριασμό του σπιτιού για να πάρει τα χρήματα. Η απάντηση θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες στις 7 Οκτωβρίου!
 
“Είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα. Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα. Τότε δεν θεωρούσε ότι είχε τέτοια αξίωση” ανέφερε πριν από έναν χρόνο η Ελένη Μενεγάκη σε αγωγή - απάντησή της προς την αγωγή του Γιάννη Λάτσιου, όπου της ζητούσε 1.600.000 ευρώ!
 
Τώρα εκείνος φαίνεται πως διεκδικεί και το σπίτι στα Μελίσσια, το οποίο είχε αποκτηθεί κατά τη διάρκεια του γάμου του με την παρουσιάστρια.
 
Η βίλα (1.000 τ.μ.) είναι ουσιαστικά ένα ενιαίο συγκρότημα δυο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. και την απέκτησε το ζεύγος το 2004. Εξ αδιαιρέτου το ποσοστό 75% ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη και το 25% στον Γιάννη Λάτσιο!
 
Δες εδώ το απόσπασμα από την αγωγή:

 
 
 
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 19:00

Top 10