Γνώρισε τα φαβορί για την τελική τριάδα της eurovision!

Μια βδομάδα μόνο έμεινε για τη μεγάλη μέρα της eurovision και ο πόλεμος στοιχημάτων για τη πρώτη θέση έχει ήδη ξεκινήσει! Άλλοι το αντιμετωπίζουν ως τηλεοπτικό πανυγηράκι και άλλοι ως καλλιτεχνικό διαγωνισμό υψηλού κύρους, το θέμα είναι όμως ένα: Xιλιάδες ευρώ ξοδεύονται κάθε χρόνο στα on line πρακτορεία στοιχημάτων! Πολύ συχνά τα πρακτορεία πέφτουν μέσα επαληθεύοντας τη φήμη τους ως πρακτορεία ρεαλιστικών προβλέψεων!

Ας δούμε όμως τα top 3 στοιχήματα

France 4.33

Η Γαλλία με τον Amaury Vassili και το τραγούδι “Sognu” έχει την πιο χαμηλή τιμή από το boylesports.com που φτάνει το 4.33! Χωρίς αμφιβολία είναι ένα από τα τραγούδια που έχει κάνει τη μεγαλύτερη αίσθηση στους eurofans! Ο 21χρονος τραγουδιστής της όπερας έχει ήδη πουλήσει πάνω από 250.000 δίσκους στη χώρα του ενώ έχει τραγουδήσει στο πλευρό της Natasha St. Pier, η οποία εκπροσώπησε τη Γαλλία στο διαγωνισμό της Eurovision το 2001.

UK 8.00

Το βρετανικό boyband Blue μετά από μια πολύχρονη απουσία από τη μουσική σκηνή επανέρχονται με ένα pop κομμάτι και θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για νίκη στη Eurovision του 2011! Τα βρετανικά ΜΜΕ σνομπάρουν τόσο το κομμάτι όσο και το διαγωνισμό και έτσι δεν έχουν προβάλει καθόλου τη συμμετοχή προκαλώντας το παράπονο της μπάντας! Οι Blue ευελπιστούν σε ένα δυναμικό come back μέσα από το διαγωνισμό, κάτι που φαντάζει πιθανό αφού τα πρακτορεία το τοποθετούν στις πρώτες θέσεις και συγκεριμένα το BET365 του δίνει 8.00 μονάδες.

Estonia 8.50

Η Εσθονία στέλνει φέτος την Getter Jaani με το τραγούδι Rockefeller Street και το ΒΕΤ365 της δίνει σήμερα 8.5 μονάδες! Η σέξι Getter κέρδισε τον διαγωνισμό της χώρας της ενώ φαίνεται ότι η σέξι παρουσία της έχει συγκινήσει του eurofans σε όλη την Ευρώπη!

Read More

And More