Γάμος που κόστισε μόλις 1 ευρώ! Νεόνυμφοι δίνουν την δική τους λύση στην κρίση

Όταν μιλάμε για γάμο η λέξη παραμυθένιος είναι αυτή που συνήθως τον ακολουθεί. Οι περισσότερες ονειρευόμαστε η πιο όμορφη μέρα στη ζωή μας να μας μείνει αξέχαστη! Ξοδεύουμε λοιπόν αμέτρητες ώρες άλλα και λεφτά για την οργάνωσή του. Θα μου πεις, γίνεται κι αλλιώς; Ένα νεόνυμφο ζευγάρι από τη Σκωτία απέδειξε ότι γίνεται!

Ξόδεψαν μόλις 1 λίρα που σημαίνει σε ευρώ περίπου 1,20. Κι αν νομίζεις ότι ο γάμος της Georgina Porteous και του Sid Innes δεν είχε βέρες, λουλούδια, τούρτα και γαμήλιες φωτογραφίες κάνεις λάθος!

Το ζευγάρι έκανε τον τέλειο γάμο έχοντας στο πλευρό του τους αγαπημένους του φίλους ενώ ακολούθησε και δεξίωση με τζαζ μουσική, ποτά και χορό σε ένα ρομαντικό σκηνικό! Όλα με το πιο χαμηλό μπάτζετ που υπάρχει!

Οι νεόνυμφοι νιώθουν μεγάλη χαρά που κατάφεραν να καταρρίψουν τα στατιστικά που θέλουν τους γάμους στο Ηνωμένο Βασίλειο να κοστίζουν κατά μέσο όρο 20,000 λίρες. Το μόνο έξοδο που δεν μπόρεσαν αν αποφύγουν ήταν οι 70 λίρες που χρειάστηκαν για τις άδειες γάμου!

“Δεν βρίσκω νόημα στους φανταχτερούς γάμους. Σε απομακρύνουν από το πραγματικό νόημα της τελετής”, δήλωσε η 36χρονη Georgina. “Δεν κερδίζεις τίποτα με το να ξοδεύεις ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Η μέρα υποτίθεται ότι είναι για να παντρευτείς τον άνθρωπο που αγαπάς και για μας το μόνο που έχει σημασία είναι ότι γίναμε ανδρόγυνο”, συνεχίζει.

Δες το νεόνυμφο ζευγάρι να μιλάει για το γάμο του!



Δες φωτογραφίες από το γάμο τους!

Read More

And More