A. Ηλιάδη: “Ο Θεός μου χάρισε ένα παιδάκι, μακάρι να έρθει και δεύτερο”

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον αγαπημένο της Κώστα Μηλιωτάκη, το γιο της, το γάμο της και τον ενδοχόμένο ενός δεύτερου παιδιού.

Η Αγγελική Ηλιάδη αρχικά μίλησε για τον αγαπήμενο της, και πώς μια φιλία χρόνων κατέληξε σε έρωτα: “Συμβαίνει αυτό, δεν νομίζω ότι είναι σπάνιο. Όταν δύο άνθρωποι γνωρίζονται καλά.Θα έλεγα ότι είναι κάτι πιο εύκολο, τουλάχιστον για μένα…Ήμουν πάρα πολύ κλειστή και ο Κώστας ήταν, ούτες ή άλλως ένας κοντινός μου άνθρωπος. Δεν ξέρω αν θα ανοιγόμουν τόσο εύκολα σε κάποιον άγνωστο”, εξομολογήθηκε.

Στο αν ήταν δύσκολη η στιγμή που έπρεπε να μιλήσει στο γιο της για τον άντρα της ζωής της δήλωσε
: “Αυτή ήταν μια διαδικασία που έγινε σιγά σιγά. Ο γιος μου όπως λέω πάντα ,είναι πάνω απ’ όλα και απ’ όλους. Βλέποντας ότι δέχεται πάρα πολύ αγάπη από τον Κώστα σίγουρα βοήθησε στο να πάρουμε κάποιες αποφάσεις για το μετά”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό “ΕΓΩ”.

Για την κόρη του αγαπημένου της και τη σχέση που έχουν με τον δικό της γιο αποκάλυψε:
“Τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά μαζί. Εξάλλου, η κόρη του Κώστα είναι 11 χρονών και ο Μπάμπης αισθάνεται σαν να έχει μια μεγάλη αδερφή.”

Πως σκέφεται το γάμο της
; “Δεν έχω καταλήξει ακόμα. Είναι νωρίς και δεν αγχώνομαι”.

Στο αν θα κάνει ανατρεπικό γάμο ή κλασικό απάντησε
: “Θέλω εκείνη η ημέρα να είναι μια πολύ όμορφη γιορτή, με όλους τους φίλους μας, να το γλεντήσουμε και να περάσουμε υπέροχα μέχρι το πρωί.”

Τέλος αναφέρθηκε για την αποφάση της να παντρευτεί
: “Πέρασε, μια περίοδος μέχρι να καταλήξουμε σε ορισμένα πράγματα δεν έγινε ξαφνικά. Λατρεύω όμως την οικογένεια…Ο Θεός μου χάρισε ένα παιδάκι, μακάρι να έρθει και δεύτερο. Λατρεύω την σταθερότητα και θέλω πιο συγκεκριμένα πράγματα στη ζωή μου”
 
Διαβάσε περισσότερα στο “ΕΓΩ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More