Ράγισαν κι οι πέτρες στην κηδεία της 14χρονης. Σε σοκ ο 11χρονος αδελφός της που εγκλωβίστηκε στο αμάξι για ώρες.Βίντεο!

Λυγίζει και σίδερα το αντίο των φίλων της 14χρονης που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο μαζί με τον 71χρονο πατέρα της ενώ ο11χρονος αδελφός της βίωσε όλη την τραγωδία από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου!

Η μητέρα της δεν άντεξε στην έναρξη της τελετής, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου με ασθενοφόρο…

Δες το βίντεο του iliapress.gr από την κηδεία του μικρού αγγέλου όπου εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές στιγμές

Η τελευταία πράξη του δράματος, «παίχτηκε» το μεσημέρι, στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κορακοχωρίου. Εκεί που η μητέρα, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συμμαθητές αποχαιρέτισαν την 14χρονη Σουζάνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, με απόφαση της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, δεν πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία για τον 71χρονο πατέρα της Θανάση Ζαφειρόπουλο, παρά μόνο η ταφή, ακολουθώντας για άλλη μια φορά τους αυστηρούς κανόνες που αφορούν επί της ουσίας, όχι απλά στους αυτόχειρες αλλά σε αυτούς που θεωρείται ότι έχουν αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή


Στο σχολείο της 14χρονης οι συμμαθητές και οι φίλοι της αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Στο θρανίο της αφήνουν λουλούδια και μηνύματα, ενώ ο τρόπος που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτό που συμβαίνει συγκλονίζει

Δες το βίντεο με την συγκλονιστική περιγραφή των αυτοπτών μαρτύρων που είδαν το αυτοκίνητο μετά το δυστύχημα με το 11χρονο αγόρι εγκλωβισμένο στο ίδιο αμάξι που βρίσκονταν νεκροί η αδελφή και ο πατέρας του!

Συγκινητικό είναι το αντίο που διάλεξαν οι φίλοι και οι συμμαθητές της 14χρονης Σουζάνας από το facebook! Μια καρδιά σχηματισμένη από το κενό που αφήνουν δεκάδες κόκκινα τριαντάφυλλα είναι η εικόνα που δημιούργησαν και έχουν αναρτήσει στο προφίλ τους στο Facebook, οι φίλοι της14χρονης Σουζάνας.

Read More

And More