Πίσω στην κορυφή της σελίδας
27.03.2011 | 15:40

Γιατί έστειλε εξώδικα η Κέλλυ Κελεκίδου;

Γιατί έστειλε εξώδικα η Κέλλυ Κελεκίδου;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Γιατί έστειλε η Κέλλυ Κελεκίδου εξώδικη προειδοποίηση στα ΜΜΕ. Τι έχει συμβουλεύσει τις κολλητές της φίλες που κινούνται στον ίδιο χώρο; Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, η τραγουδίστρια προχώρησε σε εξώδικα προκειμένου να διαφυλάξει το παιδί της από την έκθεση στα μέσα παρά την δική της θέληση.

"Τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού μου έστειλα εξώδικη προειδοποίηση στα ΜΜΕ προκειμένου να μην ασχοληθούν με το παιδί μου. Ένιωσα ότι ήθελα να προστατέψω το μικρό από τη δημοσιότητα. Δεν με πειράζει να με φωτογραφίσουν σε οποιαδήποτε στιγμή. Όσον αφορά στο θέμα του παιδιού όμως, είμαι κάθετη. Θέλει προστασία. Αν μεγαλώνοντας μου πει «με χρησιμοποίησες» θα μου κοπούν τα πόδια! Είμαστε κάθετοι σε ότι αφορά στην έκθεση του παιδιού.", είπε η τραγουδίστρια και συνέχισε λέγοντας ότι αυτό ακριβώς έχει συμβουλεύσει και μια κολλητή της που κινείται στον ίδιο χώρο και κάνει κάτι αντίστοιχο στο παιδί της επιτρέποντας να το φωτογραφίζουν.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Δεν μου αρέσει και σε άλλους. Το έχω πει και σε φίλη κολλητή από τον χώρο, που το κάνει στο παιδί της. Ο καθένας κάνει την επιλογή του. Είμαι ντόμπρος άνθρωπος και δεν μασάω τα λόγια μου. Όταν γίνει 18 χρονών, θα αποφασίσει μόνος του".


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10