Πίσω στην κορυφή της σελίδας
31.01.2012 | 16:31

Στέφανος Κορκολής - Σβετλάνα Γκέιμαν: Παντρεύτηκαν!

Στέφανος Κορκολής - Σβετλάνα Γκέιμαν: Παντρεύτηκαν!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Στέφανος Κορκολής και η Σβετλάνα Γκέιμαν (ή αλλιώς Linda), παντρεύτηκαν πριν από λίγες μέρες στο Χαλάνδρι. Οι δυο τους είναι πάνω από επτά χρόνια μαζί κι έτσι αποφάσισαν να παντρευτούν.Ο γάμος έγινε σε πάρα πολύ στενό κύκλο. Το TLIFE επικοινώνησε με την αδερφή του Στέφανου, Λίλα: "Ο γάμος έγινε. Ήταν σε πάρα πολύ στενό, οικογενειακό κύκλο. Με λίγους καλεσμένους... Έχει κάποιες μέρες που έγινε! Είναι κάτι προσωπικό του..."

Η αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Αυγή", έγραφε: "Ο Στέφανος Κορκολής του Ιωάννη και της Αντωνίας, το γένος Κωνσταντίνου Δούκα, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα, και η Σβετλάνα Γκεϊμαν του Λεβ και της Αλεξάνδρα, το γένος Ντιτλοβα Μπασιλι, που γεννήθηκε στο Κεντάου Καζακστάν και κατοικεί προσωρινά στην Αθήνα, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Χαλάνδρι".

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ως συνεργάτες το 2005. Ο Στέφανος έγινε παραγωγός, συνθέτης και ενορχηστρωτής ενός άλμπουμ της με ιδιαίτερα μουσικά και ερμηνευτικά στοιχεία. Η συνεργασία τους όμως ήταν τόσο δυνατή που γεννήθηκε κι ένας μεγάλος έρωτας...

Δες το σχετικό βίντεο
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10