Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.05.2011 | 19:30

Μαρία Ματσούκα: "Ποτέ μου δεν ζήλεψα τη Δήμητρα"

Μαρία Ματσούκα: Ποτέ μου δεν ζήλεψα τη Δήμητρα
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
H Μαρία Ματσούκα κάνει αλλαγή στο ρεπερτόριο της και μιλαέι για τους άνδρες, τα μπουζούκια και τη σχέση της με την αδερφή της Δήμητρα.

Οι συνεργασίες της στο τραγούδι την οδήγησαν σε πιο λαϊκό ρεπερτόριο με τα χρόνια. Τώρα την συναντάμε στο πλευρό του Lava να απολαμβάνει την προσπάθεια σε ραπ μουσικά μονοπάτια. Όπως δηλώνει η ίδια, πάντα τραγουδούσε πιο σύγχρονο ρεπερτόριο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείο το λαϊκό τραγούδι. "Σχόχος μου είναι να κάνω κάτι προσωπικό δισκογραφικά, το οποίο θα έχει να κάνει με ποπ ακούσματα" αναφέρει στην συνέντευξή της στην Espresso της Κυριακής.

Όταν ερωτάται αν είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα απαντά χωρίς περιστροφές όχι. είναι δύσκολο να βρει τον κατάλληλο. Η Μαρία δεν έχει γευτεί ποτέ την άχαρη γεύση της χυλόπιτας και αυτό γιατί είναι στο θέμα του φλερτ πιο παραδοσιακή. Δεν κάνει ποτέ το πρώτο βήμα και αφήνει τον άνδρα να την πλησιάσει.

Αν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στην καριέρα της θα ήθελε να παραμείνει στον καλλιτεχνικό χώρο: "Δεν το έχω σκεφτεί ουσιαστικά. Απλώς, επειδή έχω σπουδάσει σκηνοθεσία, είναι κάτι το οποίο πάντα το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Αν και η αλήθεια είναι ότι και αυτό το επάγγελμα, του σκηνοθέτη δηλαδή, περνάει κρίση" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσο για την αδερφή της; "Είμαστε πολύ δεμένες και αγαπημένες. Εχουμε μια ουσιαστική, αληθινή σχέση" αναφέρει και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για υπόνοιες πως την βλέπει ανταγωνιστικά ή την ζηλεύει. "Ποτέ δεν τη ζήλεψα. Τη θαυμάζω καθημερινά και είναι πάρα πολλά στοιχεία της που θα ήθελα κι εγώ να τα έχω. Η ποιότητα του χαρακτήρα της είναι άψογη και θαυμάζω τον τρόπο που μιλάει και εκφράζεται"

Περισσότερα στην Espresso της Κυριακής που κυκλοφορεί

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10