Γ. Μιχαλοπούλου: Όλα όσα έγιναν με τον Ant1!

Η γνωστή δημοσιογράφος μιλάει στο περιοδικό ”People” για τους λόγους που σταμάτησε η δωδεκάχρονη συνεργασία της με τον Ant1, τις σχέσεις της με το κανάλι, την μετακόμιση στο Λοζ Άντελες και την οικογένεια.

Η Γιώτα Μιχαλοπούλου αποκάλυψε τους λόγους που σταμάτησε η συνεργάσια της με το κανάλι του Αμαρουσίου: “Ηταν μια κοινή απόφαση, σε ότι αφορά το δικό μου κομμάτι, αυτό είχε να κάνει και με την επιθυμία μου να δικομάσω επαγγελματικά και άλλα βήματα”, δήλωσε.

Η δημοσιογράφος μίλησε για το πώς είναι οι σχέσεις της με τον Αnt1 και αποκάλυψε: “‘Αψογες, πολύ καλές. Ποτέ δεν υπήρξε κάποιο θέμα. Από τον Ant1 έφυγα καλά, ποτέ δεν έγινε κάτι άσχημο.”
Η Γιώτα αναφέρθηκε και στην μετακόμιση της στο Λοζ Άντζελες και είπε χαρακτηριστικά: “Ναι, θα πάω στο Λος Άντζελες, Όμως δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμο. Αποφεύγω να λέω για πάντα στη ζωή μου.”

Στο αν διεκδίκησε κάτι περοσσότερο απο το κανάλι απαντάει: “Όχι, αν ήθελα να είχα κάνει κάτι άλλο, θα το είχα κάνει ενδεχομένως.”

Τέλος μίλησε για τον αν θα μπορούσε να κάνει οικογένεια στο Λοζ Άντζελες και εξομολογήθηκε: “Έχω ένα σκυλί το οποίο και θα πάρω μαζί μου. Τώρα, αν τα μέλη της οικογένειας μου πολλαπλασιαστούν στο Λοζ Άντζελες δεν το ξέρω.”

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More