Πίσω στην κορυφή της σελίδας
31.07.2013 | 09:03

Νένα Χρονοπούλου: Δυναμική επιστροφή με... ερωτικό βιβλίο!

Νένα Χρονοπούλου: Δυναμική επιστροφή με... ερωτικό βιβλίο!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Δυναμικό come back κάνει η Νένα Χρονοπούλου με ένα βιβλίο που αναμένεται να ταράξει τα νερά. Κάνοντας την πρώτη συγγραφική της απόπειρα στο χώρο της σύγχρονης ερωτικής λογοτεχνίας, η Νένα ετοιμάζει ένα βιβλίο που θα περιγράφει με “γαργαλιστικές” λεπτομέρειες τις ερωτικές περιπέτειες 15 γυναικών.
 
“Ετοιμάζω ένα βιβλίο, εμπνευσμένο από όσα άκουγα σε συγκεντρώσεις με διάφορες γνωστές και φίλες, αλλά και γενικότερα κυρίες που γνώρισα. Το κεντρικό του θέμα είναι η ερωτική ζωή των γυναικών. Εκεί διαπίστωσα ότι οι γυναίκες έχουν παράπονα από τους άντρες και δεν είναι μόνο της καθημερινότητας. Μου έκανε εντύπωση ότι στην Ελλάδα του 2013, η γυναίκα έχει ταμπού, τα οποία ο σύντροφός της, ο άντρας της, ο εραστής της, ο φίλος της, της τα έχει δημιουργήσει ή της τα έχει αφήσει σε εκκρεμότητα.”, λέει χαρακτηριστικά στη Espresso.

 
Το βιβλίο με τον τίτλο “Αν μιλούσε το... Αι2ον” αναμένεται να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα, μαζί με CD, στο οποίο η συγγραφέας θα αφηγείται τις ιστορίες των γυναικών της διπλανής πόρτας.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10