Συνεργάτης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δηλώνει: “Δεν νομίζω ότι θα γίνουμε φίλοι”

Για την εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” και τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης στο κυπριακό Down Town.

Τι άνθρωπος είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Τι εντυπώσεις έχεις σχηματίσει από τη μέχρι τώρα συνεργασία σας;
Κοίτα, δεν συνεργαζόμαστε χρόνια για να την ξέρω καλά. Στο διάστημα που έχουμε συνεργαστεί, μέχρι και σήμερα, μπορώ να σου πω ότι ενδιαφέρεται πολύ γι’ αυτό που κάνει, δουλεύει πάρα πολύ και θέλει να ασχολείται με όλα! Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του ή την τελευταία στιγμή. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της είναι η λογική. Φυσικά δεν έχει την εμπειρία που έχουν άλλες παρουσιάστριες στην τηλεόραση, αλλά κρατάει την ψυχραιμία της. Και λάθη μπορεί να κάνει, όμως είναι πάντα ήρεμη και ψύχραιμη. Λογικό είναι. Όταν το καλοκαίρι με το καλό ολοκληρωθεί ο κύκλος της εκπομπής, θα μπορώ να σου πω περισσότερα…

Θα μπορούσατε να γίνετε φίλοι με την Κωνσταντίνα στο μέλλον;
Δεν έχω πολλές φίλες γυναίκες που συναναστρέφομαι κι εκείνες είναι μόνο οι κολλητές της γυναίκας μου, που βγαίνουμε όλοι μαζί έξω ή έρχονται σπίτι για φαγητό. Εγώ έχω άντρες φίλους κατ’ επιλογήν εδώ και χρόνια και δεν συνηθίζω να κάνω παρέα με γυναίκες. Οπότε, όχι, δεν νομίζω ότι θα γίνουμε φίλοι με την Κωνσταντίνα, για τους λόγους όμως που σου ανέφερα προηγουμένως. Αν και είναι μια χαρά παιδί!

Read More

And More