Ε. Πετρουλάκη: ”Μετά την τελευταία εγκυμοσύνη, κινδύνευσε η ζωή μου!”

Η ”εθνική γυμνάστρια”, όπως έχει χαρακτηριστεί σύμφωνα με το περιοδικό ”ΟΚ!”, η Ελένη Πετρουλάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τα προσωπικά της δρώμενα, τις εγκυμοσύνες και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

Πώς αισθάνεται η ίδια, που διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της; Την πιάνει πανικός; ”Αν ήμουν σε κάποια άλλη φάση της ζωής μου, χωρίς την οικογένειά μου, μπορεί να τρελαινόμουν. Τώρα όμως, νιώθω τόσο ολοκληρωμένη που δεν με τρομάζουν ούτε ο χρόνος, ούτε η ρυτίδα. Θέλω να μεγαλώσω ωραία στη ζωή μου, αλλά δεν θα με πιάσει τρέλα να τρέξω για botox. Γιατί αν προσέξεις, και όσες τα κάνουν, δεν καταφέρνουν να κρύψουν την ηλικία τους. Η ρυτίδα μπορεί να φεύγει, η ηλικία όμως φαίνεται.”

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, η Ελένη, είναι μια εξουθενωμένη νοικοκυρά. ”Παλεύω κι εγώ σαν μια οποιαδήποτε γυναίκα. Τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ και φυσικά δεν είμαστε κι εμείς, ως οικογένεια, ανεπηρέαστοι από την κρίση”, είπε χαρακτηριστικά.

Ποιες ήταν οι δύσκολες στιγμές της ζωής της; ”Όταν γεννήθηκαν οι δίδυμες πέρασα επιλόχεια κατάθλιψη που κράτησε γύρω στους 3 μήνες. Έκλαιγα συνέχεια. Η πλέον όμως, δύσκολη στιγμή στη ζωή μου, ήταν μετά την τελευταία εγκυμοσύνη, όπου 4 μήνες μετά τη γέννα παρουσιάστηκε μια επιλοκή, τόσο σοβαρή, που κινδύνευσε πραγματικά η ζωή μου. Εκεί τρόμαξα και το μόνο που σκεφτόμουν, ήταν τι θα απογίνουν τα παιδιά μου.”

Μέσα σε 7 χρόνια είχε κάνει 8 εξωσωματικές και κατάφερε να μείνει έγκυος, μόλις παραιτήθηκε… ”Δεν μπορείς να φανταστείς τι ψυχοφθόρο είναι όλο αυτό. Με τον Ίλια από τον δεύτερο χρόνο της σχέσης μας, είχαμε αποφασίσει ότι θέλουμε να κάνουμε οικογένεια και παιδιά. Καταλαβαίνω όλες αυτές τις γυναίκες που δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, απλώς δεν μένουν έγκυες για ψυχολογικούες λόγους. Σου ασκείται μια τρομερή πίεση από το περιβάλλον, και το οικογενειακό και το κοινωνικό. Και είναι τεράστια η απογοήτευση που παίρνεις κάθε φορά που το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Μόλις λοιπόν, είπα ΄΄δεν με νοιάζει αν δεν μπορέσω να κάνω παιδί θα υιοθετήσω”, ύστερα από 6 μήνες έμεινα έγκυος φυσιολογικά.”

Ο Ίλια Ίβιτς, πώς είναι σαν άνθρωπος; ”Δεν θα σου πει πολλά λόγια, αλλά θα κάνει ουσιαστικές πράξεις για ‘σένα. Έχει αυτό που λέμε μπέσα και μπορείς να στηριχτείς πάνω του. Παίρνοντας από τον Ίλια, όσα καλά στοιχεία θαύμαζα, στην πορεία των χρόνων άλλαξα σαν άνθρωπος. Μην ξεχνάς ότι μεγάλωσα μαζί του. Όταν τον γνώρισα ήμουν γύρω στα 22 και είμαστε μαζί 16 χρόνια.”

Τον ζηλεύει; ”Είμαι παθιασμένος άνθρωπος και στη σχέση μου, τα δίνω όλα. Κατά συνέπεια ζηλεύω. Αλλά τις σκηνές ζηλοτυπίας τις αποφεύγω.”

Της λείπει η λάμψη της δεκαετίας του ’90, που ζούσε μια αρκετά έντονη ζωή, αλλά απαρνήθηκε τα πάντα για τον Ίλια; ”Τίποτα δεν μου λείπει. Η ουσία της ζωής μου πλέον είναι μέσα στο σπίτι μου. Ειλικρινά, θέλω να πω, ότι δεν μου έχει χαριστεί τίποτα στη ζωή. Εκείνη η περίοδος της τηλεόρασης για εσάς είχε λάμψη, για ‘μένα πολλή διάψευση κι απογοήτευση.”

Τι είναι απόλυτη ευτυχία για εκείνη; ”Να διατηρήσω αυτά που έχω.”

Τέλος, η Ελένη ανέφερε ότι στον απολογιμό της ζωής της, θα άλλαζε κάποιους ανθρώπους ”που δεν άξιζαν την εμπιστοσύνη της, κάποιες αποφάσεις, κάποια λάθη. Προσπαθώ διαρκώς να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Ορίζω την ευτυχία με δικά μου κριτήρια και όχι με αυτά των άλλων”, είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More