Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.10.2013 | 14:34

Η απάντηση του Γιάννη Πλούταρχου για το ΣΔΟΕ και την εμπλοκή σε φοροδιαφυγή

Η απάντηση του Γιάννη Πλούταρχου για το ΣΔΟΕ και την εμπλοκή σε φοροδιαφυγή
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρέθηκε ο Γιάννης Πλούταρχος που σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να μην έχει εκδώσει φορολογικά στοιχεία ύψους 2.793.000 ευρώ.
 
Η σύζυγός του Μαρία Κακοσαίου απάντησε στα δημοσιεύματα με δηλώσεις της στην Espresso, αναφέροντας πως δεν υπάρχουν εκκρεμότητες με την εφορία και η υπόθεση έχει κλείσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου.
 
Ωστόσο, μέσω του δικηγόρου του Γιάννη Πλούταρχου, Αλέξανδρου Στρίμπερη ήρθε και η απάντηση του ίδιου του ερμηνευτή: “Από ορισμένους κύκλους επιχειρείται η στοχοποίησή μου και ο διασυρμός μου, κάνοντας λόγο για εμπλοκή μου σε υποθέσεις φοροδιαφυγής και στη μη έκδοση φορολογικών στοιχείων από μέρους μου.
 
Σας δηλώνω ότι σέβομαι τη νομιμότητα και τους κανόνες δικαίου της συντεταγμένης Πολιτείας μας αλλά δεν ανέχομαι αβασίμως να διασύρομαι και να δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις εις βάρος μου και μάλιστα σε θέματα του φορολογικού μου απορρήτου, το οποίο αποτελεί ευαίσθητο θέμα και για μένα όπως και για κάθε πολίτη στην ευνομούμενη Πολιτεία μας.
 
Η οποιαδήποτε τυχόν συνέχεια της συκοφαντικής, άδικης και βάναυσης σπίλωσης της προσωπικότητας εμού και της οικογενείας μου, θα έχει έννομες συνέπειες για όσους την επιχειρήσουν”.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10