Sean Penn: Έχει μάτια μόνο για την Charlize Theron! Φωτογραφίες

Full in love είναι η Charlize Theron και ο Sean Penn και δεν το κρύβουν. Το ζευγάρι, αν και αρχικά προσπάθησε να κρύψει τη σχέση του, τώρα δείχνει παντού πώς είναι ερωτευμένο, με τον διάσημο ηθοποιό να μην αποκλείει ακόμη και το ενδεχόμενο του γάμου.

Φορώντας μια μαύρη τουαλέτα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και κρατώντας από το χέρι τον καλό της, η Charlize Theron εμφανίστηκε μαζί του στο κόκκινο χαλί με αφορμή την πρεμιέρα του 54χρονου ηθοποιού και της ταινίας “The Gunman” στο Λονδίνο. Και έστρεψε πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας…
Όσο για τον καλό της; Δεν την άφησε λεπτό από κοντά του…

“Ναι, θα παντρευόμουν ξανά. Υπήρξα παντρεμένος ξανά δυο φορές, αλλά αυτό συνέβη κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες όπου ήμουν λιγότερο ενημερωμένος από όσο είμαι σήμερα έτσι ναι, θα τον σκεφτόμουν τον τρίτο γάμο, αλλά όχι ως τρίτο… ως πρώτο με τους δικούς του όρους¨, είχε αποκαλύψει στο Esquire δείχνοντας πως την έχει πατήσει για τα καλά με την… ξανθιά σταρ!

Γεγονός που είχε κάνει πολλούς να απορήσουν, αφού οι δυο ηθοποιοί ήταν για 18 χρόνια φίλοι πριν προκύψει το τρυφερό ειδύλλιο.

Read More

And More