H Irina Shayk χορεύει lap dance με τα εσώρουχά της! Βίντεο

Ένα βίντεο που τα έχει όλα! Το διάσημο μοντέλο Irina Shayk να πρωταγωνιστεί, τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Penelope Cruz στη σκηνοθεσία και σε guest εμφάνιση τον Javier Bardem και την έγκυο Monica Cruz. Η Ισπανίδα ηθοποιός στρατολόγησε τον αγαπημένο της σύζυγο και την αδερφή της, που λίγες μέρες αργότερα γέννησε, για το διαφημιστικό σποτ της εταιρείας εσωρούχων Agent Provocateur.

Η Penelope σχεδίασε μαζί με την αδελφή της, Monica, τη σειρά L’Agent και δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερη πρωταγωνίστρια από την Ρωσίδα καλλονή που κλέβει την παράσταση με το lap dance.

Το κορίτσι του Cristiano Ronaldo γίνεται το “αντικείμενο του πόθου” του ηθοποιού Miguel Angel Silvestre, ο οποίος την αναζητά σε ένα πάρτι με ημίγυμνα μοντέλα και στο τέλος επιβραβεύεται με έναν αισθησιακό χορό….

Υπάρχει όμως και backstage βίντεο! Η Penelope περιγράφει ποιες ήταν οι προθέσεις της γυρίζοντας αυτό το διαφημιστικό. “Είναι πολύ σημαντικό να στείλουμε το μήνυμα ότι απευθύνονται στον καθένα. Μπορώ να εντοπίσω την ομορφιά σε πολλούς διαφορετικούς τύπους γυναικών. Δεν ήθελα απλά να δείξω τα όμορφα κορμιά των μοντέλων, ήθελα να πω μια ιστορία”, ανέφερε χαρακτηριστικά!

Read More

And More